Megjelent: 12 éve

Pályázat a kereskedelmi tanácsosok utánpótlásáért

Ahhoz, hogy Ausztria három év múlva már 200 milliárd euró értékű termék- és szolgáltatásexport lebonyolítását végre tudja hajtani, személyi állományát is bővítenie kell.
Az Osztrák Gazdasági Kamarának (WKÖ) hetven országban van kereskedelmi kirendeltsége, amelyek élén kereskedelmi kiküldöttek: kereskedelmi tanácsosok állnak. Az osztrák gazdaság "jövőbeni nagykövetei" utánpótlásának biztosítására a WKÖ külgazdasági részlege most pályázatot hirdetett - írja a Világgazdaság.
Az Alsó-Ausztriai Gazdasági Kamara lapjában megjelenő pályázati felhívására olyan felsőfokú végzettségű, kiváló angol nyelvtudással rendelkező és legalább egy második világnyelvet jól ismerő egyének jelentkezhetnek, akik tízhónapos kamarai képzés után háromévenként három alkalommal egy-egy külkereskedelmi kirendeltségen dolgoznak majd helyettes tanácsosként, s ezt követően nevezik ki őket külföldre kereskedelmi kiküldöttnek, azaz tanácsosnak.

Világgazdaság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter