Megjelent: 10 éve

Szalai Annamária még ezen a héten vezetőket jelöl

Új vezérigazgatók, új tulajdonosok, régi költségvetés, bizonytalan jövő - radikális átalakítás elé néz a hazai közszolgálati média - cikkezi a Népszabadság.

Szalai Annamária, a médiahatóság elnöke valószínűleg még ezen a héten megnevezi 2-2 jelöltjét a négy intézmény élére, akik közül a négy médiumot felügyelő Közszolgálati Közalapítvány választ egyet-egyet.

Az eddig kiszivárgott információk szerint az MTV élén maradhat a jelenlegi ügyvezető, Medveczky Balázs, a Duna TV-t Kálomista Gábor filmproducer, a közrádiót esetleg Gazsó L. Ferenc, a Magyar Hírlap volt főszerkesztője, a távirati irodát valószínűleg Belénessy Csaba jelenlegi alelnök, a Lánchíd Rádió volt főszerkesztője irányíthatja.

Az intézményektől származó értesülésünk szerint a vezérigazgatók személyéről Szalai Annamária kinevezőjével, Orbán Viktor miniszterelnökkel egyeztet, így még a négy intézménynél sem tudják, ki lesz a befutó.

Szalai Annamária korábbi közlése szerint legkésőbb november közepére meglesznek az új vezérigazgatók; a közmédiumok pedig megőrzik szakmai önállóságukat. Egyelőre azonban mindkét ügyben sok a kérdőjel.

Népszabadság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter