Megjelent: 11 éve

Személyi és szerkezeti változtatások a Fidesznél

Új irányítási rendszerben működik februártól a Fidesz - jelentette be vasárnap Orbán Viktor. A Népszabadság úgy tudja, hogy egy erős elnöki stábot hoznak létre a Fideszben, amely kampányfeladatokat is ellát majd. Az elnöki stáb élére Szijjártó Péter mostani kommunikációs igazgató kerülhet.

Új irányítási rendszerben működik februártól a Fidesz - jelentette be vasárnap Orbán Viktor, aki szerint a személyi és szerkezeti változtatásokat a közelgő választások indokolják.

A Népszabadság szerint a változás nem érinti a pártigazgatóságot, melyet Kubatov Gábor vezet, az pedig már korábban eldőlt, hogy a kampányfőnök Gyürk András lesz.

Orbán Viktor pártelnök a hétvégén közölte: Deutsch Tamás helyett más lesz a kabinetfőnöke, mivel a politikus biztos helyet kapott az EP-listán. Mint mondta, az egész pártot, az egész szövetséget, az egész szervezetet, beleértve az elnöki stáb munkáját, egészen más rendszerben, más emberekkel fogják irányítani.

Népszabadság/Magyar Nemzet
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter