Megjelent: 10 éve

Személyi változás az UniCredit Banknál

Horchler Gábor lett az UniCredit Bank Nagyvállalati üzletágának új vezetője. A legnagyobb vállalati és az önkormányzati ügyfelek kiszolgálásáért felelős terület irányítását az új vezető július elsején vette át, olvasható a cég sajtóanyagában.Karrierállomások:2011 - UniCredit Bank Hungary Zrt.
ügyvezető igazgató, Nagyvállalati üzletág; Vállalati, befektetési banki és private banking divízió

2009 - 2011 UniCredit Bank Austria AG
a közép- és kelet-európai vállalati és befektetési banki vezető, CEE Banking Division

2008 - 2009 regionális igazgató, CEE Corporate Division

2001 - 2007 BNP Paribas Hungaria Bank Rt.
ügyvezető igazgató, Vállalati és befektetési banki divízió

1999 - 2001 HypoVereinsbank Hungária Rt.
ügyvezető igazgató, Corporate Banking


1998 - 1999 Compact Consulting Kft.
ügyvezető igazgató

1997 - 1998 Budapest Bank Rt./GE Capital
ügyvezető igazgató, National Commercial Sales

1991 - 1996 ING Bank (Hungary) Rt.
ügyvezető igazgató, Cash managament és fiókhálózat-koordináció
ügyvezető igazgató, Corporate Banking
ügyvezetőigazgató-helyettes, Trade and Commodity Finance

1989 - 1991 Citibank Budapest Rt.
igazgató, Trade and Commodity Financa

1989 Lasalle Brokerage Inc., Chicago, IL
gyakornok

1985 - 1988 Getz Corporation, Budapest
termékmenedzser
Horchler Gábor (51) közgazdász. Banki pályafutását kereskedelem- és árufinanszírozásért felelős igazgatóként kezdte a Citibanknál. Pénzpiaci szakmai tapasztalatait és vezetői gyakorlatát az ING és a Budapest Banknál, a HypoVereinsbank Hungária és a BNP Paribas Hungáriánál ugyancsak kereskedelem- és árufinanszírozási, később vállalati banki, cash management és fiókhálózat-koordinációs szakterületeken, a nagyvállalati értékesítésben, a fiókhálózat- és termékfejlesztés stratégiai koordinációjának irányítójaként, majd a vállalati és befektetési banki terület ügyvezető igazgatójaként bővítette és fejlesztette.

2007 novemberében csatlakozott az UniCredit Csoporthoz tartozó Bank Austriához, ahol először regionális igazgatói pozícióban elsődlegesen több közép- és kelet-európai ország vállalati banki tevékenységéért volt felelős. 2009-től a CEE Banking Division régiós vállalati és befektetési banki vezetőjeként a nagy- és multinacionális vállalatok kiszolgálási modelljének kidolgozását és a közép- és kelet-európai országokban való bevezetését irányította - derül ki a lapunknak eljuttatott sajtóanyagból.
  • 2021.06.28Minőségellenőr képzés A minőségellenőrök felkészítése a minőségellenőrzési és fejlesztési tevékenységek eredményes elvégzésére. A minőségellenőrzéshez szükséges alapvető ismeretek és módszerek készségszintű elsajátítása, a résztvevők minőségirányítási kompetenciájának fejlesztése. Részletek Jegyek
  • 2021.08.28Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter