kapubanner for mobile
Megjelent: 1 éve

Szokatlan vagy menő ékszer a bokalánc?

Vannak olyan ékszertípusok, amelyek némiképp megosztják az embereket. Egyesek el sem tudják képzelni az életüket nélküle, mások viszont szokatlannak tartják, sőt, idegenkednek tőle. Az egyik ilyen ékszertípus a test különböző részein viselhető piercing, amely gyakori önkifejezési mód, de akár a bokalánc is ebbe a kategóriába sorolható.

ékszer divat megjelenés-

A bokalánc viselésének nyáron van szezonja, hiszen csupán ekkor hordunk olyan ruhadarabokat, amelyek láttatni engedik a bokánkat. Cikkünkben eloszlatjuk a kételyt, és megerősítjük, hogy bokaláncot hordani igenis menő, ezért, ha még nincs ilyen ékszered, akkor itt az ideje, hogy megszerezd az első zsákmányodat!

Ne légy unalmas, hökkentsd meg az embereket egy trendi bokalánccal!

Ha egy igazán vagány ékszert szeretnél, akkor a Velekey Ékszervilág webáruház bokaláncai közül ki is választhatod azokat, amelyek megfelelnek az ízlésednek. A bokaláncok ugyanis olyan divatos ékszerek, melyek azonnal egyedivé teszik a megjelenésedet, hiszen magukra vonzzák a tekintetet.

A bokalánc a lábad dísze, figyelj oda arra, hogy ha ilyen kiegészítőt viselsz, akkor rövid-, térd-, vagy halásznadrágot vegyél fel hozzá, ne legyen rajtad zokni vagy harisnya, és lehetőleg alacsony szárú cipőt viselj, vagy hordj szandált, papucsot. Szandál viselése esetén hangsúlyozhatod lábadat egy élénk körömlakkal is.

A bokaláncok típusai

Egy bokalánc lehet egyszerű és minimalista, de ha szereted a vidámságot és a színeket, akkor választhatsz élénk színű, kristályokkal díszített darabot is. Thomas Sabo ékszereiről tudjuk, hogy mennyire egyediek, és ha eddig még nem tudtad, akkor eláruljuk, hogy bokaláncok terén is mert nagyot álmodni!

A Thomas Sabo bokaláncok

A tervező asztaláról mindig valami extravagáns és kiemelkedő termék kerül ki, nincs ez másként a bokaláncok esetében sem. A láncok természetesen 925 Sterling ezüstből készültek, és ez az alapanyag kaphat sárga arany díszítést.

Thomas Sabo tervezéseiből megszokhattuk, hogy nem szereti a szokványos megoldásokat, és ékszerei nagyon messze állnak az átlagostól és az unalmastól. A bokaláncok terén sincs ez másként, azonban az is elmondható, hogy ebben a kategóriában kimondottan visszafogottabb darabokat is találhatunk.

Ha tehát egy kis diszkrét csillogásra vágysz, akkor mindenképpen tekintsd át a tervező nyújtotta megoldásokat, hiszen az ezüst színű darabok tartózkodó, mértéktartó kialakításúak, ezáltal visszahúzódó személyiségek is biztosan tökéletesnek fogják találni.

Akik viszont a Thomas Sabo által megszokott csillogásra vágynak, azoknak a sárga arany színű, pink-kék-narancs szintetikus korunddal és cirkóniával díszített bokalánc szinte biztos, hogy nagy kedvenc lesz.

Díszítsd magad a bokalánccal!

Láthatod, hogy ez az ékszer milyen jól feldobja a megjelenést, így, ha eddig idegenkedtél tőle, akkor itt az idő tenni egy próbát, és kiválasztani a hozzád illőt.

A bokalánc igenis menő dolog, örülj a jó időnek, örülj az életednek, és vállald be bátran! Válassz személyiségednek megfelelő terméket, így biztosan büszkén fogod viselni minden helyzetben.

  • 2024.06.03Projektmenedzsment képzés A KÉPZÉS CÉLJA: A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek