Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 9 éve

Távozik az Erste Bank vezérigazgató-helyettese

Január 31-ével távozik posztjáról Sztanó Imre, az Erste Bank Hungary lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese - közölte a hitelintézet az MTI-vel.

Sztanó Imre 1997-től dolgozott az Erste csoportnál, majd 2004-ben csatlakozott az Erste Bank Hungary Zrt.-hez. Kezdetben az Erste és a Postabank integrációját irányító csapat tagjaként, majd stratégiai igazgatóként dolgozott a bankban. 2007 óta volt a bank vezérigazgató-helyettese és igazgatósági tagja. A közlemény szerint jelentős érdemei vannak abban, hogy az Erste Bank Magyarországon a második legnagyobb lakossági nagybankká fejlődött.

A lakossági üzletág vezetését 2012. február 1-jétől Jelasity Radován elnök-vezérigazgató veszi át, aki a kockázatkezelési feladatokat az érkező új igazgatósági tagnak, Bernhard Spaltnak adja át. Ezzel véglegessé válik a bank igazgatósági létszáma és összetétele.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter