Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Tulajdonosváltás és kinevezés a MINOR-nál

Átadja vezetői székét hazánk meghatározó informatikai szolgáltató cége, a MINOR Rendszerház Zrt. vezérigazgatója: Takács Imre a cég irányításával szeptembertől Dobozi Pétert, az Antenna Távközlési Zrt. korábbi vezérigazgatóját bízta meg.

Az új vezető feladata többek között a szolgáltatási üzletág és a befektetői vonal erősítése, valamint a társaság exporttevékenységének bővítése lesz. A MINOR Holding elnöke, Takács Imre egyúttal a MINOR Rendszerház elnöke és - a céget alapító édesapja kiválásával - a MINOR Csoport 100%-os tulajdonosa lett.

Változások előtt áll a MINOR Csoport: a Rendszerház vezérigazgatói tisztségét szeptembertől Dobozi Péter veszi át, míg a korábbi vezérigazgató, a MINOR Holding elnöke, Takács Imre, a Rendszerház elnöki pozícióját is ellátja a továbbiakban.
Takács Imre - édesapja, id. Takács Imre kiválását követően - a MINOR Rendszerház 100%-os tulajdonosa lett. Az új vezérigazgató, Dobozi Péter feladatköre a Rendszerház teljes irányítása, a szolgáltatási üzletág fejlesztése, a stratégiai és befektetői vonal erősítése, valamint a cég exporttevékenységének kiszélesítése lesz. Hazánk meghatározó informatikai szolgáltató cége a vezérigazgató- és tulajdonosváltást követően további, nagy volumenű változásokat tervez.

"15 éve vezetem a MINOR-t, és elérkezettnek látom az időt arra, hogy új, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező vezetőt bízzak meg a vállalat dinamikus fejlődésének további biztosítására. Dobozi Péter (képünkön) hazai és multinacionális cégeknél egyaránt dolgozott, korábbi vezérigazgatói pozíciója során pedig bizonyította rátermettségét és tehetségét a feladatra. Úgy vélem, személyében - hosszas keresés után, a tulajdonosváltással egy időben - a megfelelő szakemberre talált a MINOR" - nyilatkozta Takács Imre, aki a jövőben főként a lobbyra, innovációra, a regionális terjeszkedésre, valamint ingatlanfejlesztési projektekre kíván hangsúlyt fektetni.

A MINOR Rendszerház új vezérigazgatója, Dobozi Péter elmondta: "Örömmel fogadtam a kinevezést, mert nagy lehetőséget látok a MINOR további terveiben. Úgy gondolom, sokat léphetünk előre például az exporttevékenység területén, hiszen számos Európai Uniós tagállamhoz képest jelentős árelőnyben vagyunk, de ígéretes kapcsolatot látok a kelet-európai országokkal való együttműködésben is."
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Új vezető a UPS Magyarország élén

A UPS (NYSE:UPS) bejelentette, hogy Yannick Mooijman személyében új országigazgatót nevez ki magyarországi, görögországi, romániai és szlovéniai... Teljes cikk

Átszervezések és kirúgások a török jegybanknál

A török jegybank átszervezésének részeként kirúgták a jegybank vezető közgazdászát, Hakan Karát, valamint a bank több osztályvezetőjét is - írja a portfolio.hu. Teljes cikk

Októbertől új felsővezetője lesz a Magyar Telekomnak

Magyar Telekom Igazgatósága 2019. október 1-jei hatállyal Lubor Zatko-t nevezte ki a Magyar Telekom műszaki vezérigazgató-helyettesévé - írja a portfolio.hu. Teljes cikk