Megjelent: 10 éve

Új elnök a VIMOSZ élén

A március 8-i tisztújító közgyűlésen a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének (VIMOSZ) tagsága Gál Pál Zoltánt választotta meg a szervezet elnökének.

A PQS Zrt. vezérigazgatója évtizedes tapasztalattal rendelkezik turizmus és vendéglátás terén, hiszen 1994-től az IBUSZ Rt. pénzügyi igazgatója, majd 2000 és 2003 között az Utazási Irodák Kft. vezérigazgató helyettese, ezt követően pedig az IBUSZ Rt. vezérigazgatója volt. A turizmusban fennálló érdekeltsége mellett a vendéglátás és közétkeztetés is évek óta kiemelt szerepet tölt be a szakember életében, 2006 óta a kereskedelmi vendéglátás területén is működő PQS Zrt. elnök-vezérigazgatója, és az év eleje óta a Junior Zrt. igazgatósági tagja is.

A közgyűlésen két évre megválasztották az elnökség tagjait is: Gál Pál Zoltán, Árvai Zoltán (Hilton), Bándoli Attila (Gundel), Berkes Gyula (Biarritz), dr. Dávid Lóránt (Károly Róbert Főiskola), dr. Deák Imre (Danubius), Hülvely István (Hunguest), Kormány Balázs (Accor), Kőszegváry Ferenc (Danubius), dr. Lukács Ferenc (Hotel Carbona), Molnár Gabriella (MUISZ), dr. Niklai Ákos (MSZÉSZ, Kárpátia), Nyerges János (Eurest), Párkai Zsolt (Sodexo), Román Péter (Junior), Sümegi László (Gyorskiszolgáló Éttermek), dr. Szalók Csilla (BGF), Ujhelly Tamás (Elamen) és dr. Böröcz Lajos (VIMOSZ főtitkár).
Az Ellenőrző Bizottság elnöke: dr. Jandala Csilla (Edutus Főiskola), tagjai: Ádám László (Kult Turist ITH) és Szemes Gábor (Don Pepe).
A VIMOSZ elnöke 2008-2012 között Hülvely István volt, aki idén nem indult a posztért. Munkájáért a szervezet köszönetét fejezi ki.
  • 2023.06.27IFRS Halasztott adó képzés Élő, interaktív, online képzés a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezeléséről. Fő cél: - a halasztott adó fogalmának megismertetése: mitől halasztott? - a halasztott adó elszámolásának célja és jelentősége - a számítás esetei és gyakorlati példákon keresztüli bemutatása. Részletek Jegyek
  • 2023.09.01I Land gamifikált készségfejlesztés Gamifikált készségfejlesztő e-learning programunk játszva tanít: 30 napon keresztül, napi 20-30 percben egy izgalmas virtuális küldetésen vezetjük végig a résztvevőket. Részletek Jegyek
  • 2023.10.10MŰEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE 150+ KIÁLLÍTÓ, TÖBB SZÁZ ÁLLÁS ÉS SZAKMAI GYAKORLAT VÁR! Kiállítóink hallgatókat, frissdiplomásokat és tapasztalt munkavállalókat is várnak állásajánlataikkal. Részletek Jegyek