Megjelent: 8 éve

Új fejes csatlakozott az Invitel felsővezetéséhez

Szeptember 10-től David Blunck az Invitel megbízott pénzügyi vezérigazgató helyettese - áll a lapunknak eljuttatott sajtóanyagban.

"David mind lakossági, mind pedig B2B üzleteket kiszolgáló vállalatoknál széleskörű tapasztalatokat szerzett. Legutóbb a magyarországi Brokernet pénzügyi vezérigazgató-helyettese volt, ezt megelőzően pedig pénzügyi vezető pozíciókat töltött be az Egyesült Államokban a Delta Airlines-nál, valamint az Egyesült Királyságban a Colt Telecomnál - olvasható a cég közleményében.

Széleskörű nemzetközi tapasztalataival, távközlési valamint helyi piaci ismeretével, kiemelt szaktudással és új látásmóddal egészíti ki az Invitel felsővezetői csapatát" --– mondta David McGowan, az Invitel vezérigazgatója.

David Blunck amerikai születésű, 2007 óta él Budapesten magyar feleségével és két gyermekükkel. Magyarul és angolul folyékonyan beszél.

Az Invitel Magyarország egyik vezető tele- és infokommunikációs szolgáltatója. Telepontjaiban országszerte 27 helyszínen áll személyesen a lakossági ügyfelek rendelkezésére, az üzleti partnerek munkáját pedig felkészült ügyfélmenedzserek segítik folyamatos kapcsolattartással. Az Invitel jelenleg közel 1200 munkatársat foglalkoztat, központi irodája Budaörsön található.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter