Megjelent: 5 éve

Új felsővezetése alakul a magyar Microsoftnak

Július 1-jétől új ügyvezető, Szentkuti Gabriella irányítja a Microsoft Magyarországot, de további változások is történtek felsővezetői szinten, írja a bitport.

A nagyvállalati üzletágat Sagyibó Viktor irányítja, aki eddig a kormányzati üzletágat vezette. Sagyibó Viktor 2008-ban érkezett a Microsofthoz. Előtte a Telenornál (akkor még Pannon GSM) dolgozott.

A kormányzati üzletágat augusztus 31-től Ormosi Viktor veszi át. Az új kormányközi üzletág igazgató a HP-tól érkezik a Microsoft Magyarországhoz.

Antal Katalin személyében augusztus 31-től új pénzügyi igazgatót is igazol a Microsoft. A szakember több mint egy évtizedig dolgozott az FMCG szektorban, és jelentős tapasztaltra tett szert B2B területen is.

Változik a Microsoft platform és fejlesztési evangelista (DX) csapatának vezetése is. Július 1-től ezt a területet Kiszely László irányítja. A szakember a Tesco Mobile-tól igazolt a Microsofthoz.

bitport
  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter