Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 9 éve

Új főigazgató az észak-magyarországi vám- és pénzügyőrség élén

Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke 2012. január elsejei hatállyal Szabó Zsolt dandártábornokot, a NAV Központi Hivatal vám- és pénzügyőri szakmai szakfőigazgatóját nevezte ki a NAV Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága vezetőjének - tájékoztatta a főigazgatóság sajtóreferense kedden az MTI-t.

Varga Zoltán elmondta: Szabó Zsolt 2009 nyaráig, a Vám- és Pénzügyőrség országos parancsnokhelyettesi kinevezéséig vezette az egykori Vám- és Pénzügyőrség Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Parancsnokságát. A Vám- és Pénzügyőrség és az APEH integrációja után a dandártábornok a NAV Központi Hivatal vám- és pénzügyőri szakmai szakfőigazgatója volt.

Kinevezését Miskolcon, állománygyűlésen jelentette be Arnold Mihály, a NAV elnökhelyettese, egyúttal megköszönve Szabó Zsolt elődjének, a nyugdíjba vonuló Erdélyi János ezredesnek az elmúlt harminc évben végzett munkáját.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter