Megjelent: 6 éve

Új HR-vezető a Deloitte-nál

Csépai Martin személyében 2013 novemberében új HR-igazgató csatlakozott a Deloitte hazai irodájának csapatához.

images

Csépai Martin
Csépai Martin, a Deloitte újonnan kinevezett HR-igazgatója elsősorban az üzleti és a humánerőforrás-menedzsment tevékenységek minél hatékonyabb összehangolására és a tehetségmenedzsmenttel kapcsolatos kihívásokra koncentrál majd – írja a tanácsadó cég közleménye.

Csépai Martin (38)1999-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (a mai Budapesti Corvinus Egyetemen), vezetés-szervezés szakirányon.

Szakmai pályafutása első 13 évében HR-tanácsadóként dolgozott az egyik legnagyobb globális HR-tanácsadó és outsourcing cég, a Hewitt Associates (később Aon Hewitt) magyarországi irodájának vezető tanácsadójaként. Számos iparágban dolgozott együtt ügyfelekkel különféle HR-témakörökben, a vezetésfejlesztéstől kezdve a tehetségmenedzsmenten át a munkatársi elkötelezettség növeléséig. Emellett 2005 és 2011 között a Hewitt magyar irodájának ügyvezetőjeként a mintegy 80 fős csapat irányításáért, támogatásáért is felelős volt.

Ezt követően a szakember a vállalati HR területén szerzett tapasztalatokat. Az elmúlt években a Raiffeisen Bank kompenzációs és toborzási vezetőjeként felelt a szervezet toborzás-kiválasztási, létszám-gazdálkodási, teljesítménymenedzsment és kompenzációs tevékenységeiért.

Csépai Martin angolul és spanyolul beszél, szabadidejét leginkább gyerekei társaságában, aktívan tölti, többek között kirándulással, biciklizéssel, snowboardozással.
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter