Megjelent: 7 éve

Új HR-vezető a Deloitte-nál

Csépai Martin személyében 2013 novemberében új HR-igazgató csatlakozott a Deloitte hazai irodájának csapatához.

images

Csépai Martin
Csépai Martin, a Deloitte újonnan kinevezett HR-igazgatója elsősorban az üzleti és a humánerőforrás-menedzsment tevékenységek minél hatékonyabb összehangolására és a tehetségmenedzsmenttel kapcsolatos kihívásokra koncentrál majd – írja a tanácsadó cég közleménye.

Csépai Martin (38)1999-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (a mai Budapesti Corvinus Egyetemen), vezetés-szervezés szakirányon.

Szakmai pályafutása első 13 évében HR-tanácsadóként dolgozott az egyik legnagyobb globális HR-tanácsadó és outsourcing cég, a Hewitt Associates (később Aon Hewitt) magyarországi irodájának vezető tanácsadójaként. Számos iparágban dolgozott együtt ügyfelekkel különféle HR-témakörökben, a vezetésfejlesztéstől kezdve a tehetségmenedzsmenten át a munkatársi elkötelezettség növeléséig. Emellett 2005 és 2011 között a Hewitt magyar irodájának ügyvezetőjeként a mintegy 80 fős csapat irányításáért, támogatásáért is felelős volt.

Ezt követően a szakember a vállalati HR területén szerzett tapasztalatokat. Az elmúlt években a Raiffeisen Bank kompenzációs és toborzási vezetőjeként felelt a szervezet toborzás-kiválasztási, létszám-gazdálkodási, teljesítménymenedzsment és kompenzációs tevékenységeiért.

Csépai Martin angolul és spanyolul beszél, szabadidejét leginkább gyerekei társaságában, aktívan tölti, többek között kirándulással, biciklizéssel, snowboardozással.
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter