Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Új rendőri vezetőket neveztek ki Zalában

Új rendészeti igazgatója és hivatalvezetője van a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságnak (ZMRFK), illetve új vezető irányítja a zalaegerszegi rendőrkapitányságot - közölte a zalai főkapitányság pénteken honlapján.

Hatala József országos rendőrfőkapitány február 1-jei hatállyal a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatójának nevezte ki Prok József alezredest, aki tavaly április óta a zalaegerszegi kapitányság vezetője volt. Dedics Zoltán ezredes, a ZMRFK eddigi rendészeti igazgatója péntektől a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatói posztját tölti be.

Ugyancsak február 1-jei hatállyal bízta meg Fülöp Valter ezredes, Zala megye rendőrfőkapitánya a zalaegerszegi rendőrkapitányság vezetésével Farkas Tibor alezredest, a vizsgálati osztály eddigi vezetőjét. A ZMRFK hivatalát szintén ettől a naptól Erőss Péter őrnagy vezeti, aki 2007 óta a zalaegerszegi kapitányság hivatalvezetői tevékenységét látta el.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter