Megjelent: 6 éve

Új szakember csatlakozik a Deloitte Legal ügyvédi hálózathoz

Dr. Göndöcz Péter ügyvéd csatlakozott a Deloitte Legal Szarvas, Erdős és Társai Ügyvédi Irodához 2014 áprilisával – írja közleményében a Deloitte.

Dr. Göndöcz Péter
2014 áprilisától új ügyvéddel bővül a Deloitte Legal ügyvédi iroda hálózat magyarországi csapata. Dr. Göndöcz Péter csatlakozásával a társasági jog, fúziók és felvásárlások terén erősíti tovább szolgáltatásait az 55 országban működő Deloitte Legal hálózat hazai tagja, a Deloitte Legal Szarvas, Erdős és Társai Ügyvédi Iroda.

Dr. Göndöcz Péter az elmúlt 8 év során széleskörű szakmai tapasztalatot szerzett több nemzetközi ügyvédi irodánál, ahol elsősorban fúziókkal és vállalatfelvásárlásokkal foglalkozott.

Dr. Göndöcz Péter 31 éves, 2006-ban szerezte jogi diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen. Később ugyanitt közgazdasági, majd politológia diplomát is szerzett. Szakmai ismereteit számos külföldi egyetemi és szakmai képzésen bővítette.

Az elmúlt 8 év során több nemzetközi ügyvédi irodánál végzett szakmai munkát. Ügyvédjelöltként a Köves Clifford Chance ügyvédi irodánál dolgozott. A Deloitte Legal hálózathoz a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Irodától érkezett, ahol kezdetben ügyvédként, később szenior ügyvédként tevékenykedett. Munkája során elsősorban a társasági jog, fúziók és felvásárlások terén szerzett széleskörű szakmai tapasztalatot.

Dr. Göndöcz Péter házas, felesége ügyvéd. Szabadidejét szívesen tölti utazással és sporttal.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter