Megjelent: 10 éve

Új szakértővel erősít az Ernst & Young

Új szakértővel erősít az Ernst & Young Magyarországon, Gál Balázs executive directorként csatlakozott a cég tranzakciós tanácsadási üzletágához. A szakember pénzügyi átvilágítási szolgáltatásokért felel majd Magyarországon, Horvátországban, Szerbiában és Szlovéniában, áll a lapunknak eljuttatott sajtóanyagban.

Gál Balázs tizenöt éves szakmai tapasztalattal csatlakozott az Ernst & Young magyarországi csapatához - írják közleményükben.

A kanadai-magyar kettős állampolgárságú szakember pályafutása során tapasztalatot szerzett több nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cégnél Kanadában, valamint Közép- és Kelet-Európában egyaránt. Jelentős gyakorlattal rendelkezik a könyvelési, a számviteli és a vállalati átvilágítások terén, stratégiai befektetők és kockázati tőkealapok tanácsadójaként.
Gál Balázs egyetemi diplomáját a kanadai University of Waterloo-n szerezte.

Szakmai karrierjét Torontóban kezdte 1995-ben, 2000-ben költözött Budapestre. A szakember tagja a kanadai könyvvizsgálói kamarának.

Az Ernst & Young egyike a vezető könyvvizsgáló, adó, tranzakciós és üzleti tanácsadási szolgáltató vállalatoknak. A cég világszerte 144.000 munkatársat foglalkoztat - áll a közleményben.
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter