Megjelent: 9 éve

Új szakértővel erősít az Ernst & Young

Új szakértővel erősít az Ernst & Young Magyarországon, Gál Balázs executive directorként csatlakozott a cég tranzakciós tanácsadási üzletágához. A szakember pénzügyi átvilágítási szolgáltatásokért felel majd Magyarországon, Horvátországban, Szerbiában és Szlovéniában, áll a lapunknak eljuttatott sajtóanyagban.

Gál Balázs tizenöt éves szakmai tapasztalattal csatlakozott az Ernst & Young magyarországi csapatához - írják közleményükben.

A kanadai-magyar kettős állampolgárságú szakember pályafutása során tapasztalatot szerzett több nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cégnél Kanadában, valamint Közép- és Kelet-Európában egyaránt. Jelentős gyakorlattal rendelkezik a könyvelési, a számviteli és a vállalati átvilágítások terén, stratégiai befektetők és kockázati tőkealapok tanácsadójaként.
Gál Balázs egyetemi diplomáját a kanadai University of Waterloo-n szerezte.

Szakmai karrierjét Torontóban kezdte 1995-ben, 2000-ben költözött Budapestre. A szakember tagja a kanadai könyvvizsgálói kamarának.

Az Ernst & Young egyike a vezető könyvvizsgáló, adó, tranzakciós és üzleti tanácsadási szolgáltató vállalatoknak. A cég világszerte 144.000 munkatársat foglalkoztat - áll a közleményben.
  • 2019.11.21Transzformatív Team Coaching Lab A Transzformatív Team Coaching Lab alkalmat ad arra, hogy konkrét eseteken keresztül ismerkedj a módszertan erejével. Egy ügyféleset, amelyben a team coaching folyamat során transzformáltuk valódi kapcsolattá a csapatban élő projekciókat. Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter