Megjelent: 7 éve

Új szenior szakértő erősíti a BDO sorait

A BDO Pénzügyi Tanácsadás üzletágához idén januártól szenior szakértőként csatlakozott az Erste Ingatlanlízing Zrt. eddigi sales igazgatója, Dercsényi András.

Az elmúlt egy-két év során alapvetően megváltozott a hazai bankoknak a problémás hitelekhez kapcsolódó stratégiája: míg korábban sok esetben a fedezetek érvényesítése állt a középpontban, ma már a hitelek restrukturálása, a megfinanszírozott ingatlanok eredményesebb működtetése került a fókuszba. Ezen a területen szélesíti dinamikusan tevékenységét a BDO Pénzügyi Tanácsadás üzletága, amelyhez idén januártól szenior szakértőként csatlakozott az Erste Ingatlanlízing Zrt. eddigi sales igazgatója, Dercsényi András.

A finanszírozási ügyletek és a portfoliókezelés területén több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkező Dercsényi András pályafutását az Ernst & Young Corporate Finance üzletágának menedzsereként kezdte, majd 1998-tól igazgató-helyettesként dolgozott az ABN AMRO Bank Strukturált Finanszírozási üzletágánál. Ezt követően az Erste Bank projekt- és ingatlanfinanszírozási tevékenységében vett részt: 2001-től a Strukturált és Projektfinanszírozási üzletág igazgatói, 2005-től az Immorent Lízing Zrt. ügyvezető igazgatói, míg 2009-től párhuzamosan az Erste Ingatlanlízing Zrt. és az Erste Lakáslízing Zrt. sales igazgatói posztjait töltötte be.

Dercsényi András tevékenységének fókuszában 2008-ig strukturált és ingatlanügyletek finanszírozása, valamint ingatlanportfoliók kialakítása, kezelése, üzemeltetése és átalakítása állt. Ezt követően jelentős tapasztalatot szerzett problémás portfoliók ügyleteinek kezelésében és átstrukturálásában, refinanszírozásában, illetve visszavett ingatlanok hasznosítási és értékesítési tevékenységének irányításában is.

Építőmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen, míg közgazdász diplomáját a pécsi Janus Pannonius Egyetemen szerezte. MBA fokozatra 1997-ben a clevelandi Case Western Reserve University "Banking and Finance" szakán tett szert.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter