Megjelent: 11 éve

Új ügyfélkapcsolati igazgató a MasterCardnál

Ez év február 1-jétől Kovács Szabolcs a MasterCard Europe ügyfélkapcsolati igazgatója - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Kovács Szabolcs
Kovács Szabolcs a Mastercard Europe ügyfélkapcsolati igazgatói poszton a 2008 őszén kinevezett regionális vezetőt, Gauder Milánt követi. A 31 éves közgazdasági végzettségű szakember ezt megelőzően az elsősorban holland működő tökét allokáló, kkv tanácsadási és ingatlankezelési feladatok ellátására is szakosodott DBH Group ingatlan részlegét vezette, ahol a hazai divízió felépítése mellett fontos szerepet játszott a szomszédos országok kereskedelmi tevékenységének fejlesztésében. Kovács Szabolcs ez előtt két éven át volt a Regus Hungary ügyvezetője.

Kovács Szabolcs a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomázott, 4 nyelven (angolul, franciául, spanyolul és németül) beszél. 2007-ben egy kerékpáros Afrika-expedíción vett részt, amiről könyvet is írt.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter