Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Új vezérigazgató az áramtőzsde élén

Bertalan Zsolt került a hazai szervezett áramtőzsdét működtető HUPX Magyar Szervezett Villamosenergia-piac Zrt. élére - közölte honlapján a tulajdonos MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.

Bertalan Zsolt - aki korábban a MAVIR vezérigazgatója volt - november 7-től vezeti az áramtőzsdét.

"A jelentős iparági tapasztalattal rendelkező szakember fontos szerepet vállalt a hazai áramtőzsde bevezetésében és elindításában, a HUPX Zrt. megalakításában, továbbá részt vett a piac-összekapcsolás megvalósításában is" - olvasható a MAVIR közleményében.

Az áramtőzsde eddigi vezetője Balázs László volt, aki márciustól töltötte be posztját, előtte pedig több mint tíz évig vezette elnök-vezérigazgatóként a Magyarországi Volksbank Zrt.-t.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter