Megjelent: 10 éve

Új vezető a Coface Hungary élén

Kárpáti Gábort nevezték ki a Coface Hungary ügyvezetőjének.

Kárpáti Gábor a közelmúltban vette át a magyarországi érdekeltségek irányítását. Dercze Zoltán, korábbi vezető saját elhatározásából távozott.

Kárpáti 2005 év elején értékesítési menedzserként kezdett a Coface Hungary-nél, majd 2007 óta fiókvezető-helyettesként irányította a hitelbiztosítási üzletágat valamint az értékesítési területéért volt felelős. Korábban a Euler Hermesnél szerzett kockázatkezelési illetve hitelbiztosítási tapasztalatot. A közgazdász szakember Nemzetközi Bankárképző Központban valamint a Kodolányi János Főiskola gazdasági szakirányán végezte tanulmányait.

A vezetőváltással Kárpáti Gábor immáron a hitelbiztosítási tevékenységet folytató Coface Austria Kreditversicherung AG Magyarországi Fióktelepének vezetője valamint a Coface Hungary Credit Management Services Kft. követeléskezelezési és céginformációs területéért felelős ügyvezető igazgatója.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter