Új vezető a Scania Lízing Kft. élén"/>
Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Új vezető a Scania Lízing Kft. élén

Október 1-től Varga Zoltánt nevezték ki a Scania Hungária Kft. gépjármű finanszírozási társvállalata, a Scania Lízing Kft. élére. Az új vezető Illés Attilától vette át az ügyvezető igazgatói feladatokat a cég másfél éve tartó piac-bevezetési szakaszának lezárásával.

"A Scania Lízing piacbevezetését valóban sikeresnek értékelem, hiszen Illés Attila előkészítő munkája révén 2007. október 10-én a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jóváhagyta a Scania Finance Magyarország Pénzügyi és Kereskedelmi Zrt. pénzügyi vállalkozás alapítási és működési kérelmét" - közölte Varga Zoltán.

Varga Zoltán 1993 óta foglalkozik gépjármű finanszírozással. A közgazdász és kommunikációs pr-szakember 10 évet töltött a General Motorsnál és 4 évet a BMW-nél. Mindkét vállalatnál komoly tapasztalatokat szerzett a captive, azaz a márkafinanszírozás területén.

Az új vezető céljai között kiemelt szerepet kap a vállalat piaci részesedésének további növelése, a megbízható és versenyképes kondíciók és a magas színvonalú ügyfélkiszolgálás által. Mindezek mellet fontosnak tartja az új ügyvezető az olyan innovatív szolgáltatások kialakítását is, amelyek majd markánsan megkülönböztetik a Scania Lízinget a piac egyéb szereplőitől.

Follow hrportal_hu on Twitter