Megjelent: 13 éve

Új vezető a Synergon cseh leányvállalatának élén

Jaroslav Procházkat nevezte ki a Synergon Informatika Nyrt. cseh leányvállalata, az Infintiy a.s. igazgatósága a vállalat élére, ügyvezető igazgatói pozícióba. Vladimír Čech, a leányvállalat korábbi ügyvezetője hozzájárult a cég stabilizálásához.

Új ügyvezetőként Jaroslav Procházka elsődleges feladatai közé tartozik a jövedelmezőség továbbnövelése, a folyamatos növekedés fenntartása, valamint a cég pozíciójának megerősítése. Jaroslav Procházka az informatikai rendszerek szakértője, egyetemi oklevelét elektrotechnikai karon szerezte. Informatikai vállalatoknál szerzett vezetői tapasztalatát saját alapítású cégében kamatoztatta. Megalapította a BrnoData-IS-t, amelyet 2004-ben az Infinity a.s vásárolt fel. A tranzakció és az integrálás sikerében kulcsszerepe volt Procházkának. 2004. óta az Infinity a.s üzleti megoldások divízió vezetőjeként a divízió méretét és portfolióját megduplázta.

Az új ügyvezető ez év végéig a következő fókuszterületeket jelölte meg: az Infinity stratégiai szinten ápolja partneri kapcsolatait a meghatározó piaci szereplőkkel. Az SLA (service level agreement) szerződéses partnerekre kulcsszerep hárulhat a további szolgáltatások értékesítését illetően. Ezen lehetőségek kiaknázásával az új ügyvezető reális esélyt lát 2008-as profit előző évihez mért megtöbbszörözésére, illetve a részvényesi érték növelésére.
  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter