Megjelent: 10 éve

Új vezető irányítja a KPMG Forensic részlegét

A KPMG Forensic-csoportjának vezetőjeként a csalási kockázatok kezeléséért és - főként a pénzügyi szolgáltató szektorban - a pénzügyi csalásokhoz kapcsolódó, felderítési, elemzési, megelőzési és nyomozati munkáért felel.

Szabó András (35) több mint egy évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkezik a visszaélések kockázatkezelése, ezen belül pénzügyi visszaélések és pénzmosás megelőzése, felderítése, kivizsgálása, elemzése és elhárítása, továbbá vállalati szabályzat-megfelelőség biztosítása terén.

András az országban az elsők között sajátította el és alapozta meg a nemzetközi viszonylatban is kompatibilis visszaélés- és kapcsolódó krízismenedzsment eljárásrendszerét. Munkája során korábban a Citibanknál és az ERSTE Csoportnál dolgozott Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Skandináviában, majd sikereinek köszönhetően a világ számos pontjáról kérték folyamatos szakmai támogatását. Elsődleges feladata volt, hogy szakmai csoportja vezetőjeként optimalizálja a külső és belső visszaélések, pénzmosások kockázatát és azok megelőzésének, felderítésének költségeit, illetve minimalizálja a visszaélésekből származó veszteségeket.

A KPMG Forensic-részlege csalással foglalkozó európai munkacsoportjában olyan főállású tanácsadók is dolgoznak, akik korábban igazságügyi könyvvizsgálók, adatbányászattal, csalási kockázatok kezelésével foglalkozó tanácsadók vagy nyomozók voltak. Ha csalás, pénzügyi visszaélés gyanúja merül fel, többek között a beszerzés, a Treasury területén, vagy a kifizetésekkel és bevételekkel, illetve a számlák manipulációjával, pénzmosással kapcsolatban, munkatársaink elvégzik a szükséges nyomozati munkát, tanácsot adnak ügyfeleinknek, és segítik őket - akár szakértőként - a jogi eljárásokban is.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter