Új vezető oktató a NetAcademiánál"/>
Megjelent: 12 éve

Új vezető oktató a NetAcademiánál

Új munkatárssal bővült a NetAcademia Oktatóközpont gárdája, Telek Andrea vezető oktatóként SharePoint és - a cég új végfelhasználói üzletágának keretében - Microsoft Office tanfolyamokat tart

Telek Andrea az egri Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola francia-matematika, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetem informatika szakán szerzett tanári diplomát.

A 33 éves szakember az elmúlt tizenegy évben középiskolai informatikai tanárként, valamint szoftver-szaktanácsadóként tevékenykedett. Ezzel párhuzamosan az informatikai felnőttoktatásban szintén jelentős tapasztalatot szerzett. Több ízben tartott Microsoft Office 2007 és Vista képzéseket informatika tanárok számára.

Szakoktatói tevékenysége mellett rendszeresen publikál, szakkönyvek társszerzője (Csoportmunka Office 2003-mal, 101 ötlet innovatív tanároknak) és lektora (Microsoft Office 2007 lépésről lépésre).

Folyamatosan jelennek meg cikkei, oktatóanyagokat ír, szakmai konferenciákon évek óta rendszeresen meghívott előadó. Szaktanácsadóként kedvenc területe a SharePoint bevezetés, több portál testreszabása is fűződik a nevéhez.

Az új vezető oktató beszél franciául és angolul, szabadidejében rendszeresen zenél, többek között egy gitáros kórusban és fuvolazenekarban játszik.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter