Megjelent: 4 éve

Új vezetője van a Fornetti csoportnak

Balthas Klein a Fornetti Csoport új vezetője 2017 júniusától, aki korábban a svájci központú Aryztánál töltött be fontos szerepet - írja a Portfolio.

Két évvel ezelőtt több mint 18 milliárd forintért vásárolta meg a svájci versenytárs, az Aryzta a magyar látványpékséget.

Balthas Klein 2010-ben csatlakozott a svájci cégehz, ahol az európai és ázsiai divízióban töltött be fontos szerepet, majd 2015-től stratégiai ügyekért felelős ügyvezetőként dolgozott a Fornetti Csoportnál. Most pedig már a Fornetti Csoport új vezetője - írja a lap.

"Húsz évvel az alapítása után a Fornetti remek formában van és olyan stabil alapokkal rendelkezik, amelyekre lehet sikeres jövőt építeni. Izgatottan várom az előttünk lévő feladatokat" - mondta az új vezető.

Sebastian Goodingot, a cég korábbi vezetőjét, az Aryzta Csoport európai operációs igazgatójává nevezték ki, aki emellett a Fornetti Csoport elnökeként a jövőben is támogatni fogja a vállalatot.

Portfolio
  • 2021.06.23Visszatérés az irodába, de hogyan? Visszacsöppenni az irodai forgatagba kihívásokkal teli feladat, tudatosan megtervezett lépések mentén azonban viszonylag zökkenőmentessé tehetjük a folyamatot. Részletek Jegyek
  • 2021.06.28Minőségellenőr képzés A minőségellenőrök felkészítése a minőségellenőrzési és fejlesztési tevékenységek eredményes elvégzésére. A minőségellenőrzéshez szükséges alapvető ismeretek és módszerek készségszintű elsajátítása, a résztvevők minőségirányítási kompetenciájának fejlesztése. Részletek Jegyek
  • 2021.08.28Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter