Megjelent: 11 éve

Újabb pályázatot írtak ki a köztelevízió elnöki posztjára

Legközelebb március 11-én kísérli meg a Magyar Televíziót felügyelő közalapítvány kuratóriuma, hogy elnököt válasszon a tévé élére, tudta meg a Magyar Hírlap.

Legutóbb a testület elnökségének tíz kurátora adta szavazatát Sztaricskai Tamásra, négy delegált Havasi Jánost támogatta. A nagykuratórium tagságának kétharmada nem adta voksát Sztaricskaira.

"Az ülésen szóba sem került már az a korábban felvetődött, életszerűtlen ötlet, amely szerint a nagykuratórium döntése ellenére, a grémium elnökségének szavazati arányát alapul véve, Sztaricskai Tamást jelöljük MTV-elnöknek" - mondta Szabó László fideszes kurátor.

Magyar Hírlap
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter