Megjelent: 12 éve

Uniós elnökség: áll a toborzás

Ahhoz, hogy 2011. január és június között hazánk elláthassa a soros elnöki teendőket, 1000-1200 szakemberre van szükség, ám ebből legalább 800-an még hiányoznak, a vezetők és az operatív munkatársak toborzása, kiválasztása viszont jelenleg áll. Várhatóan a napokban jelenik meg az ezzel kapcsolatos közbeszerzési felhívás.

A jelöltek továbbképzése több millió forintba is kerülhet, és a kiválasztottaknak vissza kell fizetniük ezt a pénzt, ha önhibájukból mégsem töltik majd be az állást.

A Világgazdaságnak név nélkül nyilatkozó közigazgatási vezető szerint az önhiba megítélése azonban szubjektív, vagyis ha időközben esetleg kormányváltás lenne, és a politika el akar távolítani valakit, akkor könnyű lesz olyan okot találni, amely saját vétségnek minősül.

hirado.hu/Világgazdaság
  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter