Dánia  dán 
Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 13 éve

Várja a magyar munkavállalókat Dánia

Turistákat és munkavállalókat toboroztak szombaton Kecskeméten, a Dán Nap elnevezésű rendezvényen. A programot a Kecskeméten működő Dán Kulturális Intézet, továbbá dániai szervezetek és vállalkozások szervezték.

A rendezvény szeretné elérni, hogy a magyar turisták a dán fővároson kívül az északi ország más tájait is felkeressék, ismerkedjenek a dán kultúrával és a híres dán formatervezéssel - mondta Varga Veronika szervező.

A dán szervezők másik célja az volt, hogy magyar munkavállalókat toborozzanak dániai munkára. Nemcsak a végzett szakmunkásokat és mérnököket várják, de munkahelyet kínálnak Dániában a szakképesítéssel nem rendelkező magyaroknak is.

  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter