Megjelent: 3 éve

Vendégmunkások próbálták ki a vizes vb ugrótornyát

Külföldi vendégmunkások ugráltak fejest a még készülő vizes vb 30 méter magas ugrótornyából. A szervezők vizsgálatot indítanak az ügyben - számolt be róla az ATV.

A csatorna oldalán meg is nézhető a videó, melyben néhány férfi, valószínűleg külföldi vendégmunkások ugrálnak a lezárt építési területen.

Borsa Miklós a Budapest2017 szóvivője elmondta, felelőtlenségnek tartják a történeteket, vizsgálatot kértek az építtetőtől, mivel láthatóan semmilyen munkavédelmi előírást nem tartottak be.

A Batthyányi téri torony nem először kerül középpontba, hiszen a 444.hu nemrég kiszámolta, hogy a 2,1 milliárdból épült toronynál a 35 versenyző minden pontozott ugrása 15 millió forintot fog érni.

atv.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter