Megjelent: 14 éve

Vezető Nő - A Női Vezető II. Konferencia 2007. január 24.






A Vezető Nő - A női vezető címmel rendez ismét konferenciát 2007. január 24-én a Wanderlee Magyarország. A tavalyi siker nyomán - nemzetközivé fejlődő - rendezvény olyan kivételes és egyedi eseményt jelent a hazai rendezvénypalettán, amely méltán tart számot a társadalmi- és üzleti élet kiemelkedő és meghatározó szereplőinek figyelmére.

2005-ben 80 felsővezető, tanácsadó, egyben 40 vállalat képviseltette magát a Thermal Hotel Margitszigetben.

Az előadók és a résztvevők most a vezetés szakmai területeit egy új szempontból járják körül: hogyan lesz egy csapat, egy szervezet hatékonyabb és eredményesebb a női vezetés hozzáadott értékeitől?
A résztvevők aktuális helyzetjelentést kapnak a sikeres vállalatvezető, a felsővezetői coach, a fejvadász, a pszichológus, a HR, a kommunikációs és PR szakértő szemszögéből.

A konferencia fővédnöke: Gecser Ottó az AXA Biztosító Zrt. értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese.

A rendezvény sztárvendége William Sonnenschein a california-i Berkeley Egyetem Vezetőképző Intézetéből érkezik. Hankovszky Katalin a Baseli Weiterbildungsforum elismert coaching specialistája megoldás-orientált megközelítését mutatja be.

Közös kutatási eredményeit prezentálja a HR Portál és a Wanderlee Magyarország.

A konferencia és vezetői programsorozat (workshop, teadélután) elsődleges célja a vezetői képességek fejlesztése és aktuális hatékonyan alkalmazható módszerek bemutatása. Lehetőséget teremt arra, hogy a különböző szervezeti kultúrából érkező résztvevők személyes hangvételben tudjanak tapasztalatokat cserélni, ezzel is építve a hosszabb távon működő kapcsolatokat.

Program
A rendezvény első fele rámutat a nők egyéni erősségeire, érvényesülési nehézségeire.

- Bemutatásra kerülnek kiemelkedően kreatív HR megoldások, gyakorlati esetekkel illusztrálva.
- Női hálózatok vezetői osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel.
- A pódiumbeszélgetés az előadók és a közönség aktív közreműködésére épít a vezetés és vezetettség témájában.

Hasznos gyakorlati tanácsokkal szolgál a konferencia második része.

- A helyes vezetői kommunikáció alkalmazása, valamint a tanácsadás és a coaching technikáinak hatékony fejlesztése.
- Aktuális kutatási eredmények szakértői prezentációi.
- A megfelelő egyéni stílus megválasztása és a hatékony coaching folyamat.
- A workshopokon vezetői tréningeken is sikerrel alkalmazott technikákat, módszereket dolgoznak fel a résztvevők.

Előadóként a magyar- és a nemzetközi gazdasági élet kiemelkedő női és férfi felsővezetői, szakértői osztják meg mind szakmai, mind személyes tapasztalataikat a résztvevőkkel.

A konferencia katalógusában és programsorozaton különböző vállalatok mutatkoznak be, kiemelt programjaik, termékeik és vezetőik által célzott közönségnek. (Az exkluzív konferencia-katalógus 1.000 példányban készül és jut el a kiemelt felsővezetői körhöz.)

További információk, részletes program és tájékoztató az együttműködési lehetőségekről a info@vezetono.hu e-mail címen és a www.vezetono.hu oldalon.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter