Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Vezetőváltás a Nokia magyarországi vállalatánál

A Nokia országigazgatói posztján Zagyva Béla váltja Ésik Róbertet június 1-jén - közölte a társaság pénteken.

A tájékoztatás szerint Ésik Róbert csaknem 12 év után távozik a Nokia Solutions and Networks Kft.-től. Utódjául Zagyva Bélát, a Nokia Solutions and Networks TraffiCOM Kft. ügyvezetőjét nevezték ki, aki a továbbiakban a Nokia országigazgatói pozícióját is betölti.

Ésik Róbert a Nokián kívül folytatja pályafutását.

A Nokia hálózati üzletágát képviselő Nokia Solutions and Networks Kft. a legnagyobb finn cég Magyarországon. Az elmúlt évek során nyereségesen működött, valamint folyamatosan bővítette magyarországi tevékenységét és létszámát - közölték.

Zagyva Béla elsődleges feladata a cég további eredményes működésének támogatása lesz, különös tekintettel a helyi szervezeti egységek zökkenőmentes együttműködésére, a Nokia mint pozitív munkáltatói márka erősítésére, és a Nokia új, elsősorban a mobil-szélessávra, minőségre és innovációra összpontosító stratégiájának helyi szintű sikeres végrehajtására.

Zagyva Béla 48 éves, villamosmérnök. 2011-ben egy kitérő után tért vissza a Nokiához, ekkor bízták meg azzal, hogy integrálja a TraffiCOM-ot az NSN szervezetébe, megőrizve a cég kulcspiacait és javítva eredményességét. Az azóta eltelt időszakban a TraffiCOM sikeresen stabilizálta az üzletmenetét - áll a közleményben.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter