Megjelent: 9 éve

Vezetőváltások Pécsett

Pécs közgyűlése Barna Bélát választotta a városi vagyonkezelő cég, a Pécs Holding Zrt. vezérigazgatójának és Vida Jánost jelölte a helyi távfűtő vállalat, a PÉTÁV Kft. ügyvezetőjének csütörtökön - adja hírül a Magyar Nemzet.

A vezetőváltásokra azért van szükség, mert Varga Józsefné, a Pécs Holding és Gasz Zoltán, a PÉTÁV igazgatójának szerződése március 31-én lejár. Az új vezetők április 1-jén állhatnak munkába, megbízatásuk határozatlan időre szól, fizetésük személyenként bruttó 950 ezer forint lesz havonta.

Vida János megválasztásáról a város többségi és a Pannon Hőerőmű Zrt. kisebbségi tulajdonában lévő PÉTÁV taggyűlése dönt.

MTI/Magyar Nemzet
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter