Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Virtuális állásbörze lesz az ELTE-n

A világ minden részéről elérhető virtuális állásbörzét tartanak az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE) október 15. és 17. között.

Az egyetem tájékoztatása szerint az ELTE Karrierközpontja a gyorsaság, az elérhetőség és a mobilitás jegyében rendezi meg idén virtuális állásbörzéjét.

Az online rendezvény fő célja, hogy élő, aktív, személyes párbeszéden alapuló kapcsolatot teremtsen a munkáltatók és az álláskeresők között. Az állásbörze honlapja lehetővé teszi azok számára is az álláskereséssel és karrierépítéssel kapcsolatos tájékozódást, akik korábban személyesen nem tudtak ellátogatni egy-egy hasonló programra. A résztvevőknek így nem kell végigjárniuk az állásbörzét, mert egy laptoppal bárhonnan követhetik a rendezvényt.

Mint írták: a hagyományos állásbörzéken megszokott elemek a honlapon továbbra is megmaradnak: a standokat céges bemutatkozó oldalak, a szórólapokat elektronikus állásajánlatok, a személyes beszélgetést a közösségi felületek, az önéletrajz benyújtását a dokumentumfelöltés, a szakmai programokat pedig számos segédlet és mintadokumentum helyettesíti.

Az online rendezvény ideje alatt a látogatók egymással, az ELTE Karrierközpont munkatársaival és a résztvevő cégek képviselőivel is folyamatosan kapcsolatban állhatnak. Az interneten fellelhető sablonos segédletekkel szemben valóban személyre szabott válaszokat kaphatnak a résztvevők és akár személyes konzultációra is foglalhatnak időpontot - írták.
  • 2021.11.03A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere – november 3-10-17. Építse fel korszerű L&D folyamatát és generáljon valódi változásokat a szervezete életében, képzésünk segítségével! Részletek Jegyek
  • 2021.11.23Folyamatmenedzsment képzés A képzés célja a folyamatfejlesztés lépéseinek és módszereinek áttekintése, az alapvető folyamatelemzési és folyamatfejlesztési technikák megismerése és konkrét feladatokon, esettanulmányokon keresztül történő begyakorlása. A folyamatmenedzsment képzési program 3 modulból áll: Folyamatmenedzsment alapképzés (Business Process Management), Folyamat teljesítménymérés, folyamatcontrolling (Business Process Control) és Folyamatfejlesztés (Business Process Improvement). A képzések egymásra épülnek, a képzések alapját a BPM képzés adja meg, erre épül rá a BPC, majd végül a BPI képzés. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter