Megjelent: 9 éve

Vissza a jövőbe: újrakezdési lehetőség munkanélkülieknek

Nánási Zsuzsanna, a kissé futurisztikus elnevezésű, Vissza a jövőbe című program szakmai vezetője a Kossuth Rádiónak elmondta, a program harminc munkanélküli embernek segít visszatérni a munkaerőpiacra Debrecenben és Hajdúhadházon.

images

images

A futurisztikus elnevezésű program nagyon is a máról szól: harminc Debrecen környéki embernek segít munkát találni.
Nem lehet könnyű 30-40-50 évesen újrakezdeni, mégis ez vár azokra a Debrecen környéki munkanélküliekre, akik most mindent elölről kezdenek, kezdhetnek.

A cél az, hogy a fejlesztési szakasz (személyiségfejlesztés, kommunikáció, számítógép-használat, közösségfejlesztés) után sikeresen lépjenek ki a munkaerőpiacra, vagy kapcsolódjanak be valamilyen további képzésbe. A harminc helyre nyolcvanan jelentkeztek, a részt vevők alkalmanként kétezer forintot kapnak. A program nem garantál állást, de önbizalmat adhat, és megkönnyítheti az álláskeresését - mondta a Kossuth Rádió hajnali magazinműsorában a vezető.

Kossuth Rádió
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter