Megjelent: 1 éve

15 magyar egyetemen vezetik be az új informatikai rendszert

Az új informatikai háttérnek köszönhetően a felsőoktatási rendszer jobban igazodik majd a munkaerőpiac igényeihez - írja a Magyar Nemzet.

images

Új informatikai rendszert vezetett be tizenöt magyarországi egyetem, így a következő tanévtől hatékonyabban működhetnek - írja a Magyar Nemzet.

Az SAP-technológián nyugvó informatikai rendszereket az intézményirányítási, a gazdálkodási, a kontrolling-, a személyügyi (HR) és a tanulmányi adminisztrációs folyamatok kezelésére fogják használni. A cikk szerint az újításnak köszönhetően növekedhet az egyetemek képzési, kutatási és innovációs potenciálja is, ennek közvetett hatása, hogy a felsőoktatási rendszer jobban igazodik majd a munkaerőpiac igényeihez. A projekt körülbelül négymilliárd projektből valósul meg a Széchenyi 2020 program keretében.

Magyar Nemzet
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter