Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő Megjelent: 2 éve

A legjobb döntés 2016-ban még csak most jön!

2016 minden bizonnyal önnek sem volt egy leányálom, ami a toborzásait illeti. Talán sosem volt még ilyen nehéz és idegőrlő jó munkaerőt találni, mint az idei évben. A munkaerőhiány olyan méreteket öltött, amit követni szinte lehetetlen. A vállalati kultúrák, a folyamatok a legtöbb helyen még nem tudták követni a változásokat, pedig a régen még működő folyamatok és szabályok mára már idejét múltakká váltak.

A HR osztályok kiszolgáltatottságára rövidesen reagálni fognak a fejvadász cégek is, nagy valószínűséggel áremeléssel találkozhatunk majd jövőre. Érdemes az idei év HR büdzséjét még okosan elkölteni, mielőtt a gyökeres változások bekövetkeznek. Néhány cég lehetőséget kínál arra, hogy az idei évben rendelt szolgáltatást jövőre szolgáltassák le, változatlan áron. Ezzel a lehetőséggel mindenképp érdemes élni, ez a legokosabb döntés az idei HR büdzsé legmegfelelőbb elköltésére.

A Beck and Partners Kft. is lehetőséget kínál erre. Az idén rendelt rugalmas, gazdaságos szolgáltatásokat június 30-ig lehet igénybe venni, de természetesen, ha szükséges, még az idei évben is toboroznak kollégát. Két olyan szolgáltatást is kínálnak, amelyek költséghatékonyak, viszont ez hatékonyságuk értékéből semmit nem von le. A toborzásokat igény esetén a legmodernebb online eszközökkel is kiegészítik, így például facebook kampányokat is igényelhetünk a szolgáltatásokhoz. Érdemes 2017-es év kihívásaira felkészülni, a Beck and Partners munkástársai ebben segítenek. A probléma megoldásán túl stratégiában, egyedi kivitelezésben, és személyre szabott szolgáltatásokban gondolkoznak, hisz egy keresés és cég sem egyforma. A piaci igényekre kialakított szolgáltatások rugalmasak, és a jelölteket a fejvadászok folyamatosan küldik a szolgáltatás időtartama alatt.

Válassza ki, mire van szüksége, ne hagyja ki a lehetőséget! A részeltekért érdeklődjön az alábbi linken: https://bap.hu/munkaadoknak
Follow hrportal_hu on Twitter

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár