kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Aszinkron e-learning

Az elektronikus adatátvitelen alapuló távoktatási módszer egyik fajtája, melynek lényege, hogy a tananyag online formában áll a hallgatók rendelkezésére, az oktatás azonban nincs időbeli korlátok közé szorítva, és a tananyagot a hallgatók saját ütemezésük szerint sajátíthatják el.

Az aszinkron e-learning olyan típusú tanulási forma, amelyben a tanulók és az oktatók nem egy időben vesznek részt a tanulásban. A tanulók önállóan, saját tempójukban végezhetik a tananyag elsajátítását, nem kell időben jelen lenniük az órákon vagy a kurzusokon.

Ugyanakkor ez a tanulási módszer is magában foglalja a kommunikációt és az interaktivitást is, melyet a képzés során - egyénileg vagy közösen - elvégzendő tesztek és feladatok jelentenek.

A módszer nagy előnye rugalmassága, azonban kommunikációs szintje alacsonyabb, mint akár a hagyományos, akár a szinkron e-learning oktatási formáé.

  • Az aszinkron e-learning lehetővé teszi a tanulók számára, hogy a saját érdeklődésüknek, előzetes tudásuknak és tanulási stílusuknak megfelelően válasszanak tananyagot, tempót és módszert. Ez növeli a tanulók autonómiáját, felelősségét és motivációját.
  • Az aszinkron e-learning alkalmazkodik a tanulók különböző időbeosztásához, élethelyzetéhez és földrajzi elhelyezkedéséhez. Ez elősegíti a tanulók hozzáférését az oktatáshoz, és csökkenti a lemorzsolódás kockázatát.
  • Az aszinkron e-learning lehetőséget ad a tanulók számára, hogy mélyebben és kritikusabban gondolkodjanak el a tananyagról, és jobban megértsék azt. A tanulók több időt tölthetnek el az információ feldolgozásával, az összefüggések felismerésével, a kérdések megfogalmazásával és a visszajelzések kiértékelésével
  • 2023.12.07IV. euChance KLUB Negyedik alkalommal és idén utoljára gyűlik össze az euChance Klub! Az izgalmas témák mellett értékeljük majd a Klub első évét is: sikerek és megoldásra váró feladatok számba vétele és a következő év tervezése.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2023.12.31Készüljön fel a külföldön való jelenlétre a Global Mobility modullal! A külföldi üzleti jelenlét komoly versenyelőnyt kínál, ám egyúttal számos jogi kérdést is felvet. Ha a szervezet nincs tisztában a hatályos jogi háttérrel (pl. nemzetközi közjog, közösségi jog, társasági jog, munkajog, adójog, társadalombiztosítási jog, idegenrendészeti jog), akkor számos probléma, kockázati tényező merülhet fel. Az alap szintű modul tartalmazza a szükséges jogi szabályokat, folyamatábrákat (pl. Közvetlen befektetési lehetőségek, Tartózkodási, letelepedési és munkavállalási közjogi szabályok, Munkajogi szabályok, Adózási szabályok). A plusz szint egy online kurzussal egészül ki.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek