kapubanner for mobile
Megjelent: 3 hónapja

AZ ÉV LEGNAGYOBB SZAKMAI ELISMERÉSE, ÉS A LEGKIEMELKEDŐBB ESEMÉNYE A BENEFIT PRIZE - FOR HAPPY EMPLOYEES PÁLYÁZAT ÉS GÁLA!

Ez az első olyan átfogó pályázat Magyarországon, amely a munkavállalói jóllét fizikai-, szellemi- és lelki aspektusait egyaránt vizsgálja.

A beneFit Prize azon gondoskodó vállalatokat szólítja meg, akik számára a munkavállalói elégedettség fontos, és hangsúlyozni kívánják ezt a versenytársak, saját munkavállalóik és a piac többi szereplője felé, hogy erősítsék pozíciójukat, könnyítsék a toborzási folyamatot és megmutassák, hogy milyen egy igazán gondoskodó vállalat.

Nálatok is a munkavállalók az elsők? Versenyképes juttatásokon túl egyéb wellbeing eszközökkel is próbáljátok premizálni dolgozóitokat? Mutassátok meg a HR szakma szereplőinek, a jövő munkavállalóinak, hogy mennyit tesztek cégen belül az elégedettségért és nyerjétek el Ti az év leggondoskodóbb vállalata címet!

A munkabér önmagában már nem elegendő ahhoz, hogy egy munkavállaló hosszútávon elköteleződjön, vagy sokáig erősítse a vállalati csapatot, főleg a fiatal munkavállalók körében. A cégek számára kihívást okoz a kiváló munkaerő bevonzása és rendszerben tartása. A csábító ajánlatok, és trendinek számító juttatások biztosítása viszont ebben sokat segítenek. Életünk során átlagosan 10.000 napot töltünk a munkahelyünkön, így egyáltalán nem mindegy, hogy ebben a 80.000 munkaórában hogyan érezzük magunkat, milyen munkakörnyezetet teremtünk.

A beneFIt Prize 2023 pályázat keretein belül a pályázó vállalatnak lehetősége van bemutatni minden olyan módszert és programot, amellyel gondoskodó vállalatként támogatják a munkavállalói jóllétet. A kitöltést checkbox rendszer segíti, tehát nem igényli a hosszas pályaművek írását, a leadás gyors és egyszerű. A zsűritagok a szakma szakértői, akik 14+1 kategóriában vizsgálják a szakmai pályázatokat, mint a sportoltatás, a munkakörnyezet, az edukáció, a fenntarthatóság, a HR digitalizáció, a családbarát, a Z generáció stb. A teljes lista itt érhető el. A szakmai pályázat után egy publikus közönség pályázat beadására is van lehetőség, mely nyilvánosan elérhető a pályakezdők, a jövőbeni munkaerő és a meglévő dolgozói állomány számára is, sőt buzdítunk, hogy pályázati adatlapodat oszd meg kollégáiddal, vond be őket a szavazásba, ezzel is növelve a cégen belüli összetartást.

AZ ÉV LEGNAGYOBB SZAKMAI ELISMERÉSE, ÉS A LEGKIEMELKEDŐBB ESEMÉNYE A BENEFIT PRIZE – FOR HAPPY EMPLOYEES PÁLYÁZAT ÉS GÁLA!
-

Miért érdemes pályázni?

- A Díjazottak elnyerik a „BeneFit Prize 2023. – For Happy Employees.” minősítését, ezáltal jogosulttá válnak a díj grafikai elemeinek használatára a vállalati kommunikációban.
- A pályázatban való részvétel hozzájárul a pozitív munkáltatói márka építéséhez, ezzel kedvező helyzetbe hozva a céget a munkaerőpiacon.
- A sikeresen leadott pályamunkát követően a pályázó közzé teheti saját wellbeing programját a pályázat publikus weboldalán, eséllyel indulva a Közönségdíjért is.
- A Díj további Média- és PR-megjelenést biztosít a legrangosabb hazai média felületeken.
- A döntőbe jutott pályaművek szerzői részt vehetnek a beneFit ünnepélyes díjátadó gáláján, amelyen számos hazai nagyvállalat képviselteti magát.
- A nyertes pályázók szakmai különdíjakat vehetnek át.

A tavalyi szakmai pályázat nyertesei a Vodafone, a Swicon Group és az Interticket. A közönség pályázat nyertesei pedig a BorsodChem, a Marso és az árukereső.hu cégek voltak.

Az egész pályázat egy ünnepélyes díjátadó gálával zárul, melynek helyszíne idén a Millennium Kávéház és étterem, az est házigazdája pedig nem más, mint Kovács András Péter.

Találkozzunk november 9-én! Pályázzatok Ti is!

További részletek: www.benefitprize.hu

Kérdésed van? Írj nekünk: [email protected]

 

  • 2023.12.31Készüljön fel a külföldön való jelenlétre a Global Mobility modullal! A külföldi üzleti jelenlét komoly versenyelőnyt kínál, ám egyúttal számos jogi kérdést is felvet. Ha a szervezet nincs tisztában a hatályos jogi háttérrel (pl. nemzetközi közjog, közösségi jog, társasági jog, munkajog, adójog, társadalombiztosítási jog, idegenrendészeti jog), akkor számos probléma, kockázati tényező merülhet fel. Az alap szintű modul tartalmazza a szükséges jogi szabályokat, folyamatábrákat (pl. Közvetlen befektetési lehetőségek, Tartózkodási, letelepedési és munkavállalási közjogi szabályok, Munkajogi szabályok, Adózási szabályok). A plusz szint egy online kurzussal egészül ki.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Az ország egész területén igényelhető a csok plusz

A babaváró hitel összege is emelkedik - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára. Teljes cikk

A gondoskodás a legszebb ajándék

Az ünnepi időszakban még jobban előtérbe kerül a gondoskodás, ezen belül a legfontosabb célunk, szeretteink egészségének megóvása is. Kitűnő... Teljes cikk

Vészesen közeledik a határidő! Hogy legyen 2 héten belül visszaélés-bejelentő rendszered?

Lassan év vége, a legtöbb vállalkozás már a 2024-es évet tervezi, van azonban egy fontos határidő, amely sok HR-es és cégvezető e-naptárában fel... Teljes cikk