kapubanner for mobile
Megjelent: 8 éve

Ezért válaszd a Passatore humidorokat!

Az első szabály, amit a szivarosok megtanulnak, amikor megismerkednek a füstölgés életstílusával, hogy a szivarokat bizony humidorban kell tartani.

A humidor gondoskodik arról, hogy a benne tárolt szivar tökéletes állapotát megtartsa, amíg nem kerül elszívásra.



A Passatore humidorjai igazán különlegesek, a következőkben megtudhatja azt is, hogy miért! A kezdő szivarosokhoz is van néhány szavunk, hiszen mindannyian voltunk az ő cipőjükben. A füstös, aromás út kezdetén mindenkinek szüksége van a lehető legtöbb jó tanácsra!

A legfontosabb információk kezdő szivarosoknak!



A szivarosok első számú szabálya, hogy a szivarokat kizárólag humidorban szabad tárolni. Hogy mi is az a humidor? Azt egy olyan doboz, amelynek falai között folyamatosan 70%-os páratartalom uralkodik, ennek hála pedig a szivarok sosem száradnak ki. Ez azért fontos, mert egy kiszáradt darab megtörhet, ez pedig megváltoztathatja az ízét. Tehát a humidor az első és legfontosabb társa az embernek. Ez azonban nem az egyetlen eszköz, amire szüksége van egy szivarosnak.

Szivarvágóval, -gyújtóval és hamutállal is rendelkeznie kell egy szivarosnak. Utóbbi kettőnél ne felejtse el, hogy az egyszerű, cigarettásoknak készített darabok nem megfelelőek.

Az említett eszközök mindegyikét sok különböző márka készíti. A gyártók persze mind más-más szempontrendszer szerint dolgoznak. Vannak olyan cégek, ahol az a legfontosabb, hogy a lehető legolcsóbb, minőségében mégis a legtökéletesebb darabokat készítsék el. Olyan vállalat is akad, ami a lehető legelőkelőbb, legelegánsabb darabok gyártását tűzte ki célul, akár egy üzleti megbeszélés alkalmával is elő lehet venni a termékeit. A kiváló Passatore márkát sok férfi kedveli, ez pedig nem véletlen. Lássuk, hogy miért!

A Passatore humidorok különlegessége



A márka népszerűsége nem csupán a véletlen műve. A Passatore humidorjait és egyéb kiegészítőit két jelzővel lehet illetni: minőség és stílus. Ezeket a humidorokat átgondoltan tervezik meg, azt tartva szem előtt, hogy a lehető legtovább tudjanak hibátlanul működve a szivaros mellett maradni. A Passatore egészen különleges márka, hiszen a gyűjtők is szívesen vásárolnak maguknak ilyen darabokat. Minden általuk gyártott kiegészítő és humidor egyediségével kitűnik társai közül.

Ha ön az igazán különleges, egyedi gyártású, limitált szériás humidorokat keresi, akkor a Passatore termékei nem igazán Önnek valók… Bár mi így is azt ajánljuk, vessen rájuk egy pillantást, hiszen az igazán válogatós férfiak is találnak egy magukhoz illő Passatore humidort!

Na de honnan szerezze be?



Ha szeretne körülnézni a Passatore háza táján, de nem szeretne kimozdulni otthona kényelméből, nézzen körül a Humidorshop.hu virtuális polcain és rendeljen meg mindent, amire csak szüksége van!
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Úton a felsővezetői lét felé - hogyan segíthet egy mentor a cél elérésben?

Bartha Edit és Verebélyi Péter évekig kollégák voltak egy multinacionális vállalatnál. Edit Péter tanácsára jelentkezett a Corvinus Executive... Teljes cikk

Megtartott munkáltatói ígéretek

A munkaerőpiac „köztes” szereplői, azaz a munkaerő szolgáltatók – tehát a Pannon-Work cégcsoport is – a munkáltatói márka tekintetében is... Teljes cikk

Csodálatos panoráma - végtelen látvány Ez a Hotel Ózon és a hamarosan nyíló Infinity étterem a Mátra szívében!

Amikor rendezvényünk számára helyszínt keresünk, akkor általában több hasonló ajánlat között kell kiválasztanunk a legjobbat és a... Teljes cikk

Kapcsolódó hírek