Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

III. MEF konferencia - Megváltozott munkaképességű és fogyatékos munkavállalók toborzása és kiválasztása

Magyarország első, 2010-ben alakult, munkaadókat tömörítő önszabályozó esélyegyenlőségi szakmai és érdekvédelmi szervezeteként, a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma (MEF) fontosnak tartja a megváltozott munkaképességű és fogyatékos emberek nyílt munkaerő-piaci foglalkoztatását.

A MEF 2016. október 26-án, szerdán szakmai konferenciát tart ebben a témában, különös tekintettel a toborzás és a kiválasztás kihívásaira. A konferencia délelőtti részében a témával kapcsolatban megszólalnak a munkáltatók, a munkavállalók, a szolgáltató szervezetek, a kormányzat, és a munkaerő közvetítők képviselői. A délutáni részben nagylétszámú munkáltatók jó gyakorlatairól beszélgetünk.


Helyszín: BP rendezvényterme, Budapest, Soroksári út 32.
A helyszín akadálymentes.

A program megtekinthető itt.

Részvételi díj nem MEF tagoknak 8900 Ft + 0 Ft ÁFA, MEF tagoknak a részvétel ingyenes.
A részvételi díjat a következő számlaszámra kérjük utalni:
Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma, Budapest Bank, 10102244-05101200-01003005

Jelentkezési határidő: 2016 október 20.
Jelentkezés: mef.forum.hu/regisztracio

A konferencia támogatói: BP BSC Kft., Auchan Magyarország Kft., SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., Rossmann Magyarország Kft.
Follow hrportal_hu on Twitter

Budapest Marriott Hotel

A Budapest Marriott Hotel több 25 éve ikonikus helyszíne a hazai és nemzetközi rendezvényeknek. A szálloda festői környezetben, páratlan, folyóra néző kilátással, valamint modern, pezsgő és innovatív belső látványvilággal, a magyar vendégszeretet hagyományaihoz hűen várja vendégeit.