kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Külföldi munka megszerzése otthonról, kényelmesen - Ezt érdemes tudni az online jelentkezés és interjú menetéről

Válság, háború, infláció, brutális áremelkedések – ha a nadrágszíj meghúzása helyett szeretnéd túlórák, plusz műszakok és hétvégék vállalása nélkül megszerezni jelenlegi fizetésed két-háromszorosát, a külföldi munkavégzés jelentheti számodra a megoldást! Ha eddig az tartott vissza, hogy nem beszélsz nyelveket, vagy a jelentkezés tűnt túl bonyolultnak, akkor olvass tovább, mert ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan szerezhetsz jól fizető, külföldi munkát egyszerűen, otthonról – az online jelentkezéssel és interjúzással!

images

Külföldi munka megszerzése otthonról, kényelmesen – Ezt érdemes tudni az online jelentkezés és interjú menetéről

Sokan nem tudnak róla, de ha magyar munkáltatón keresztül vállalnak külföldi munkát, akkor a helyzet sokkal egyszerűbb, mint ha önállóan jelentkeznek egy hirdetésre. Ilyenkor ugyanis a teljes folyamat során magyarul kommunikálhatsz, s a leendő munkatársaid is mind magyarok lesznek. 

Ráadásul, hála az internetezés nyújtotta lehetőségeknek, ma már e-mailen és Messengeren a teljes felvételi folyamat elintézhető. Ha tudod kezelni az e-mail-fiókodat a Facebookot, akkor a jelentkezés is sima ügy lesz! 

Külföldi álláslehetőség

Hivatalos munkalehetőség: 100 – 120 betanított betonacél feldolgozó

Feladatok:

– Betonacél vágás, hajlítás vagy

– Hegesztés

Szálláslehetőség: Teljesen felszerelt ingyenes szállások

Javadalmazás: Versenyképes Euró Alapú kereset

Mi szükséges a jelentkezéshez? 

Mindössze a telefonszámodat szükséges megadnod a weboldalon vagy a Facebookon keresztül. Ezt követően a cég felveszi veled a kapcsolatot, és elmondják a legfőbb információkat, amelyeket mérlegelve eldöntheted, szimpatikus-e a lehetőség. 

Ha érdekel a munka, akkor megegyeztek az online állásinterjú időpontjában, amelyhez két dologra lesz szükséged: 

  • olyan okostelefonra / laptopra / asztali gépre, amelyen van kamera,
  • internetkapcsolatra és a Messenger fiókodra! 

A videóhívás olyan lesz, mintha személyesen beszélgetnétek, hiszen nemcsak egymás hangját halljátok, hanem látjátok is egymást. 

Nem kell teszteket kitölteni, nincs próbamunka, csupán egy kötetlen beszélgetés, de azért jó, ha igyekszel itt is pozitív képet kialakítani magadról! 

Online szerződéskötés 

A munkaviszony létrejöttét onnantól számítjuk, hogy a munkaadó és a munkavállaló megköti a szerződést. A jó hír, hogy emiatt sem kell elutaznod, mert a szerződés is online, azaz interneten keresztül történik. 

A Te feladatod, hogy befotózd a kért személyes okiratokat (személyi, lakcímkártya, adókártya, TAJ-kártya), s ezeket elküldd e-mailen keresztül. Ezek alapján el fogják készíteni a szerződésedet, amelyet elektronikusan kapsz meg. 

Aláírni érintőképernyőn tudod majd, amikor személyesen megérkezel a helyszínre. 

Vagyis a jelentkezéstől a szerződéskötésig a teljes folyamatot otthonod kényelméből intézheted el úgy, hogy nem kell időt és pénzt szánnod az utazásra.

Használd ki a lehetőséget!

Ahelyett, hogy szoronganál a gazdasági válság és az infláció helyett, külföldi munkával elérheted, hogy a jelenleginél jobb életszínvonalat biztosíts magadnak és a családodnak. Emellett a magánéletedre is marad időd, hiszen akár havonta hazamehetsz egy hétre a családhoz vagy a barátokhoz. 

Szállást is biztosítanak számodra, és a rezsire sem lesz gondod, sőt a TB fizetés miatt sem kell aggódnod, mivel magyar jogszabályok szerint fogsz adózni a továbbiakban is. 

Mire vársz még? Ha érdekel a lehetőség, küldd el a telefonszámodat, és jelentkezz online állásinterjúra! 

 

Borítókép: Unsplash

Média partner: DLX MEDIA

  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
35 milliót fizet az exférj volt feleségének a házasság alatt végzett házimunkáért

A háztartásban és a gyereknevelésben végzett munkát, melyet gyakran "láthatatlan munkaként" is emlegetnek, ritkán lehet pénzbeli fizetésre váltani.... Teljes cikk

Évi 70 millió forintos fizetésért keresnek háziorvost

Évi 150 ezer fontért, azaz mintegy 70 millió forintért keresnek az Egyesült Királyság legtávolabbi, legeldugottabb szigeteinek háziorvosi... Teljes cikk

Ittasan dolgozó buszsofőr ellen mondták ki az ítéletet

Nem jogerősen egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt az Egri Járásbíróság egy ittasan dolgozó buszsofőrt Egerben - közölte a Heves... Teljes cikk