Megjelent: 3 éve

Orbán: mi csináljuk jól!

Magyarországon munkaerőhiány van, folyamatosan nőnek a befektetések - a valóság tényei Orbán Viktor szerint ezek, és a nyugati, ezt cáfoló kritikák mögött az áll, hogy “savanyú a szőlő” - mondta a miniszterelnök a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában.

Orbán Viktor szerint a nyugatiak nem akarják beismerni, ahogy mi csináljuk, az jobb, mint ahogy ők csinálják. Ezek szerinte a múlt hangjai.

Elkezdtünk kiépíteni egy munkaalapú gazdasági rendszert, mely emeli a magyar emberek életszínvonalát és több évtized távlatában is képes lesz jó teljesítményt nyújtani - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Mostanra a munkánk gyümölcse kezd beérni, az emberek életében is megtörténik az a változás, amit a munkaalapú gazdaság jelent. Már tudunk bért emelni, egyre többet tudunk tenni a nehezebb helyzetben élőkért, a családokért - tette hozzá.

Ha 2010-zel vetjük össze egy kétgyermekes család életét, akkor évente 360 ezer forinttal többől gazdálkodhatnak - jegyezte meg.

Mindig vannak problémák. Jó probléma az, ha a gazdaság jobban teljesít, és az a kérdés, hogy mit tegyünk ezzel a többletlehetőséggel. Vannak rossz problémák, például az, mit tegyünk, hogy emberek a hideg időben ne fagyjanak meg.

Kossuth Rádió/Híradó
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter