Megjelent: 4 éve

Pelenkázásra fel!

Kedves szülők! Először is gratulálunk! Ha már megérkezett a gólya, nincs is nagyobb öröm a világon, mint új életet adni. Felüdítő látvány egy kiegyensúlyozott csöppséget tartani karjainkban, és büszkén mosolyogni rá. Persze kicsi korban a gondozásuk is különös figyelmet igényel, főleg amíg pelenkázzuk őket. Azt hiszem kiegyezhetünk abban a tényben, hogy a pelenkázás egyik legfontosabb eszköze a pelenkázó táska. De hogyan válasszuk ki a megfelelő táskát? Ehhez most kaphatsz egy kis segítséget.

Babakellék

A bűvös pelenkázó táska fontos eleme egy utazásnak, sétának. A nők életük során viszonylag korán megtanulják, hogy a táskájukban mindig ott lapuljon egy praktikus divat kiegészítő. A baba születése után azonban ez hatványozódik, hiszen a korábbiaknál sokkal több holmit kell magukkal vinniük! A személyes holmik mellé most már pakolni kell törlőkendőket, pelenkákat, cumisüvegeket, csereruhákat, játékokat, stb. Ezen érvek miatt elengedhetetlen az optimális pelenkázó táska kiválasztása az Indamode-nál.

Az ideális pelenkázó táska

Ahogy az alcím is mutatja, az ideális pelenkázó táska sok-sok zsebbel kell, hogy rendelkezzen. Ugyanis amikor hirtelen megcsörren a telefonod, vagy elő kell venned a cumisüveget, akkor sokkal könnyebb dolgod van. Így felkészült lehetsz minden szituációra, és egyből tudod, hogy hová kell nyúlnod.

A jó táska a terheket is leveszi a válladról! A nagyobb súlyok mellett is kényelmesen viselhetőnek kell lennie! Anyaga és minősége is meghatározó. A legjobb, ha vízállót választunk, mivel a kicsi mellett előfordulhatnak balesetek, de séta közben is elázhatunk. Ha már a vizes dolgok szóba jöttek, legyen külön cumisüveg vagy flakon hordozó zseb is a táskán!

Lehetőleg kívül-belül gyorsan tisztítható legyen, sok esetben cserélhető “szőnyeget” is adnak a táskához, ami rendkívül lényeges a higiénia szempontjából.

A viselés módja

Persze, az sem utolsó kérdés, hogy hol fogod viselni. Ma már a gyártók számos olyan pelenkázó táskát terveznek, amely nem csak kézben vagy vállon hordható. Kapható már kényelmesen viselhető hátizsák formájában is, ha csak egy kicsit időznétek el a játszótéren. Azonban utazáshoz, nyaraláshoz érdemes a több rekeszes típusokat magunkkal vinni, amelyek minden helyzetre tartogatnak egy “szuperanyukás” megoldást.

Ne feledd, a stílus az, ami túléli a divatot. Attól, hogy anyuka vagy apuka lettél, még nem jelenti azt, hogy le kell mondanod róla! Továbbra is megőrizheted egyéniséged, annyi különbséggel, hogy most egy apró emberke pihen a karjaidban. Mostantól akár a megfelelő táskával világgá is kürtölheted!
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter