kapubanner for mobile
Megjelent: 7 éve

Szülinapi ajándék a maximumon

Egy szülinapi ajándék kitalálása sohasem egyszerű feladat. Hiszen nem elég, hogy ötletes és kreatív ajándékkal kell előrukkolni, de ugyanilyen fontos szempont, hogy maximálisan személyre szabott legyen.



Fő a kreativitás

Az ideális ajándékot meglehetősen nehéz eltalálni. Egyrészt nagyon jól kell ismerni a másikat ahhoz, hogy ez ne okozzon problémát, másrészt kell, hogy legyen elegendő ötlet és tudjuk, hogy azt hol szerezhetjük be.

Néha az egyszerű ajándékok azok, amikből ki lehet hozni a maximumot. Mondjuk egy sima párna nem éppen a legütősebb választás, de ha ehhez társul egy egyedi fénykép vagy épp egy mókás felirat, azzal már te lehetsz az ajándékok sztárja. A lényeg, hogy az ünnepelt érezze, hogy az ajándék csak neki szól és a személyisége az, amihez kiválasztottad.

Alapvetően bármilyen átlagos ajándékból lehet egyénit varázsolni, csak egy kis kreativitás és merészség szükséges hozzá.

Olyan az ünnepelt, mint Gombóc Artúr? Azaz szereti a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, vagyis mindent, csak csoki legyen? Akkor miért ne adhatnád meg neki azt, amire vágyik, azaz egy különleges és személyes csokoládét? Szerencsére nem kell ragaszkodni a hagyományos csokis kiszerelésekhez, hanem végtelen módon és formában elérhető egy-egy finomság.

Ugye, hogy semmi más nem kell hozzá, mint egy kis fantázia és persze egy jó beszerzőhely?

Ötletek a végtelenségig

Szerencsére akkor sincs semmi gond, ha éppen nem vagy jó passzban, és nem találod a tökéletes ajándékot. Ilyenkor jól jöhet egy kis ötletbörze, amit az Ajándék Guru kínálatában érhetsz el. Itt kiválaszthatod, hogy milyen nemű az ünnepelt, és válogathatsz az érdeklődési körének megfelelő ajándékok közül. Tehát ha kreatív ajándékot szeretnél, megtalálod, ugyanúgy, mint a romantikus vagy épp a praktikus darabokat.

A tökéletes szülinapi ajándék lehet éppen humoros is, mivel a legtöbb ember szeret nevetni. Ha az illető kifejezetten a jó vicceiről híres, azaz köztudottan poéngyáros hírében áll, akkor ne habozz megkeresni neki a legjobb viccet a szülinapjára.

Persze lehet, hogy a számára éppen nem ez a legjobb választás, de ehhez neked kell ismerni azt, akit ajándékozni szeretnél. Amennyiben inkább a dísztárgyak szerelmese, akkor sincs vész, mert akkor próbálkozz az esztétikus és a dekoratív kiegészítők témakörében.

Végül pedig kevés lelombozóbb lehet, mint a tucatajándékok, hiszen azt bárhol, bárki beszerezheti, még csak az sem szükséges hozzá, hogy egy kicsit is ismerje az ünnepeltet. Tehát ha te akarsz lenni az ajándékozók között is a király, akkor ne habozz egy kicsit megdolgoztatni az agytekervényeidet és megtalálni a legjobb ajándékot születésnapra!
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.14Mesterséges intelligencia használata a marketing munkában Képzésünk célja, hogy bemutassuk 2024-ben mi mindenre képes a mesterséges intelligencia, használata mennyire meg tudja könnyíteni a marketing szakemberek - vagy erre a pályára készülők - munkáját. A képzés során a résztvevő megtanulja, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek a mesterséges intelligenciában. Ezen túl megtanulja, hogy a különböző AI eszközöket milyen stratégiai kombinációban érdemes használni a lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Próbavásárlás: innovatív megoldás, amire sokan nem gondolnak, pedig lépéselőnyhöz juttathat

Próbavásárlással ma már nemcsak a kereskedelmi szolgáltatásokat lehet vizsgálni, hanem sok más szektort, így a HR területén is innovatív... Teljes cikk

Úton a felsővezetői lét felé - hogyan segíthet egy mentor a cél elérésben?

Bartha Edit és Verebélyi Péter évekig kollégák voltak egy multinacionális vállalatnál. Edit Péter tanácsára jelentkezett a Corvinus Executive... Teljes cikk

Kapcsolódó hírek