kapubanner for mobile

Árufeltöltő

Bruttó munkabér:

288 000 Ft - 25%-al több mint egy éve

Bruttó munkabér 1 éve:

230 000 Ft

Rögzítés ideje:

nem a legfrisebb

Beosztás:

diákmunkás

Feladatok:

A fontosabb feladataim: árumozgatás, árufeltöltés, polcrendezés, leltározás, címkézés. Egy kiskereskedelmi áruházláncnál dolgozom, diákszövetkezeten át alkalmaznak. Jó a csapat, a főnökkel is jól kijövök. Budapesttől nem messze dolgozom, céges busszal jutok oda. Nekem kicsit sok ez az 1000 karakter, amit ide kell írni, főleg azért, mert nem annyira összetett munka. Fizikai erő azért kell hozzá (persze nem kell erőemelőnek lenni). Aki vállal éjszakai műszakot vagy hétvégi munkát, ő többet kereshet. Nekem a hétvégi és az éjszakai munka csak kivételes esetekben jöhet szóba. Olyanoknak ajánlom, akik szeretnének plusz pénzhez jutni, szeretik a rugalmasságot és nem riadnak meg némi fizikai munkától. Több egyetemi csoporttársam is végez hasonló munkát. Ne várjunk sokat ettől, pont arra jó, amiért megcéloztuk: pénzt keresni, talán még munkatapasztalatot gyűjteni, munkahelyi környezetben megállni a helyünket. Aki pedig megunta, ő másféle diákmunkát is vállalhat, ami az agyat is jobban megmozgatja.

Munkatapasztalat:

1 év

Előrelépés:

Nekem nincsenek ambícióim, hogy feljebb lépjek. Lehetnék egy idő után főállású alkalmazott, aztán talán csoportvezető. Nekem most az a legfontosabb, hogy pénzt keressek, ami kell a tanulmányaim finanszírozásához. Diákmunkásként nekem ez egy átmeneti állapot. Viszont jó lehetőség a munka ritmusának felvételéhez.

Egyéb juttatás:

Bruttó 1800 forint órabérért dolgozom, heti 16 órát. Havi 115 000 forintot keresek így. 22 éves vagyok, így ezt nettóban is megkapom. Ha főállást vállalnék, akkor 1800 ft x 160 óra, azaz 288 000 forint lenne a bruttó bér.