kapubanner for mobile

Mennyit keres?

Kíváncsi arra, hogy mások mennyit keresnek a szakmájában? Itt vannak egy helyen az egyéni beszámolók! Nem átlagok, hanem hús-vér munkavállalók leírásai munkakörülményeikről, szakmai tapasztalatukról, bruttó alapfizetésükről, béren kívüli juttatásaikról és az utóbbi egy évben bérük változásáról.

Várjuk az Ön riportját is az alul található linkre kattintva az űrlap kitöltésével. Ez másoknak is segítségére lehet állásinterjún, bértárgyaláson, karrier- vagy munkahelyváltás tervezésekor. Minden leírásban garantáljuk az anonimitást, azaz az oldalon semmilyen személyes adat vagy a felismerhetőségre utaló információ nem jelenik meg. Leírását szerkesztőnk olvassa át, mielőtt az publikus lesz.

A riportokat rendszeresen frissítjük, hogy a számok pontosak és naprakészek legyenek.

A munkaköröket abc-rendbe szedve találja. Használja a kereső funkciót, hogy gyorsan megtalálja a munkakört vagy a fizetési információkat.

Ha bármilyen kérdése van a témában, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

KKöszönjük, hogy használja böngészőnket és azt is, ha bejegyzést küld nekünk!

Szeretnék én is hozzájárulni az átlátható fizetésekhez, kitöltöm a kérdőívet! >>

Árufeltöltő

Bruttó fizetés: 288 000 Ft

Rögzítés ideje: Friss

A fontosabb feladataim: árumozgatás, árufeltöltés, polcrendezés, leltározás, címkézés. Egy kiskereskedelmi áruházláncnál dolgozom, diákszövetkezeten át alkalmaznak. Jó a csapat, a főnökkel is jól kijövök. Budapesttől nem messze dolgozom, céges busszal jutok oda. Nekem...
Tovább a részletekre...