kapubanner for mobile
Megjelent: 11 hónapja

Mozi bárhol és bármikor

A tévénézés egy kitűnő szórakozás lehet akár egyedül is, vagy barátokkal, társasággal, a családunkkal, és egy jó nagy adag popcornnal. Feltéve persze, ha olyan filmet, olyan műsorokat tudunk nézni, amelyek érdekelnek és szórakoztatnak minket.

Mozi bárhol és bármikor
 

Azonban ez sem lehet ma már akadály, hiszen egy kitűnő streaming szolgáltatással elejét vehetjük annak, hogy kapcsolgatnunk kelljen a csatornák között, és még úgy sem biztos, hogy találunk megfelelő műsort magunknak. A Netflix filmek sokaságát nyújtja számunkra, amelyek közül kiválaszthatjuk, mikor melyiket szeretnénk megnézni.

Milyen típusú tartalmakat nézhetünk a Netflixen?

A Netflixen bárki találhat kedvére való műsorokat, filmeket, dokumentumfilmeket. Vígjátékok, családi filmek, sci-fi és fantasy, horror, akció és kaland, gyerekfilmek és romantika is várja a tévénézőket.

De nehogy azt higgyük, hogy csak tévén nézhetjük meg ezeket az izgalmas műsorokat. Ha van az eszközön internet és Netflix applikáció, akkor korlátlanul élvezhetjük fix havidíj ellenében a kitűnő tartalmakat. Okostévén, játékkonzolokon, streaming médialejátszón, set-top boxon, okostelefonon és tableten, vagy a számítógép böngészőjében is le tudjuk játszani őket.

Vannak olyan eszközök, amelyeken eleve megtalálható az applikáció, de valamelyikre nekünk kell letöltenünk. De mégis milyen filmek találhatók a műsortárban? Melyiket érdemes megnézni akár többször is?

A legjobb filmek, amiket nem lehet megunni

A Wall Street farkasa egy 2013-ban bemutatott fekete komédia-dráma, amely valós eseményeken alapul. Érdekes történet egy pénzügyi bróker életéről, amely a felemelkedésétől egészen a zuhanásig tart.

A Lady Chatterley szeretője D. H. Lawrence regénye alapján készült, és egy drámai történetet mesél el, ami Angliában játszódik. A háborúban megsérült és mozgásképtelenné vált gazdag férfi feszültté és érzelmileg rideggé válik, felesége azonban hiányolja az intimitást és a szexualitást. Ekkor találkozik valakivel, aki a kertész és vadász a birtokukon, és szenvedélyes románc szövődik köztük.

A Szex videó című filmben egy átlagos házaspárt láthatunk, akiknek kissé ellaposodott a házasélete az évek során. Hirtelen úgy döntenek, hogy készítenek egy szex videót, s ezzel fogják megmenteni házasságukat. Reggel arra ébrednek, hogy egy baki folytán az összes ismerősük hozzáférést kapott a kisfilmhez. A pánik után kezdetét veszi a hajsza, a kínos helyzetek láttán csak fogjuk a hasunkat.

Vígjátékok sokasága

A Netflix vígjátékok hatalmas választékát nyújtja, amelyekkel kikapcsolódhatunk a hétköznapokból. Röpködnek a poénok, hangulatunkat a vidámság uralja, és nem bírjuk abbahagyni a nevetést, ha ezeket a szórakoztató filmeket nézzük.

Ne hagyjuk ki a Vakáció című filmet, melyben egy család indul útnak autóval, ami cseppet sem lesz eseménytelen. A Családi üzelmek cselekményének középpontjában a fiktív Miller család áll, akik arra készülnek, hogy kábítószert csempésznek. Kalandok sora várja őket, s minket is, ha megnézzük a legjobb Netflix vígjátékokat.

 

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek