Béren kívüli juttatások 2023

A vállalatok jelentős része nyújt dolgozóinak valamilyen béren kívüli juttatást, melyeknek listáját és a fizetendő közterheket a cég által meghatározott cafeteria szabályzat tartalmazza. A cafeteria elemek szabadon adhatók, ami megkülönböztetheti a munkáltatót a munkaerőpiacon, de hatással lehet a munkavállalók megtartásában és lojalitásának növelésében is.

A vállalatok által adható béren kívüli juttatások 2023-ban néhány ponton változtak az előző évhez képest, többek között a Széchenyi Pihenőkártya alszámláinak összevonásával. Érdemes évente ellenőrizni a meglévő juttatásokat és átgondolni, van-e lehetőség új elemek bevezetésére.

Bővebben cikkünkben olvashat arról, hogy milyen béren kívüli juttatást ajánlanak szakértőink 2023-ban. (https://www.hrportal.hu/hr/cafeteria-2023:-mit-ajanlanak-a-szakertok-20230113.html)

Állítsa össze béren kívüli juttatás kalkulátorunk segítségével a 2023-ban adható cafeteria elemeket!

Kérjük figyelmesen nézze meg, hogy az adott érték hónapra, évre vagy alkalomra vonatkozik-e, mert elemenként eltérő mértékegységeket használ a kalkulátor. Ha esetleg valamit helytelenül rögzített, lehetősége van könnyen eltávolítani és felvinni újból a helyes értéket.

Példakalkuláció

Cafeteria elemek gyors elérése