kapubanner for mobile

Bet365 Magyar

Frissítve:

A bet365 online bukmékerről meglehetősen sok cikket olvastam már a weben, amelyek legtöbbje szinte csak a bet 365 sportfogadási termékéről szól. Részemről úgy vélem, hogy a bet365 magyar régióban nyújtott szolgáltatásai példaértékűek, és a sokunk kedvencének számító bet365 sportfogadás mellett az operátor kiváló bet365.com magyar nyelvű kaszinóval, valamint még különálló bet 365 magyar póker szekcióval is rendelkezik.

bet365.com Magyar Regisztráció

Mindezek alapján jutottam arra a döntésre, hogy egy olyan ismertetőcikket teszek közzé, amely kellően komplex módon mutatja be a bet365 online sportfogadás részleg, de emellett az összes egyéb, fontos dologról szó esik benne. Mint például az élő fogadás, szerencsejáték termékek, mobilplatform jellemzői, regisztráció, bónuszok és promóciók. Ha valóban minden érdekel a bet365 kapcsán, akkor ez a cikk pont neked íródott.

💰 Minimális befizetés: 1,500Ft📲 Mobile app: iOS és Android
🎰 Kaszinó játékok: Több mint 15💳 Fizetési módok : Több mint 5


Bet365 regisztráció

Elöljáróban fontosnak tartom kiemelni, hogy a bet365.com magyar regisztráció teljesen ingyenes. Ugyanakkor csak azok jogosultak a bet365 regisztráció elvégzésével valódi pénzes számlát nyitni a bet365 sportfogadás – vagy más – szekciójában, akik nagykorúnak számítanak Magyarországon. Emellett az is lényeges tudnivaló, hogy egy személynek a bet365 sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatónál csak egy felhasználói fiókja / számlája lehet. Ezeket a dolgokat a bet365 sportfogadás bukméker nagyon szigorúan veszi tapasztalataim alapján. Ezért, ha nem akarsz bonyodalmakat, akkor csak egy alkalommal regisztrálj a bet365 magyar webhelyén.

Bet365 Regisztráció

Én az alábbiak szerint végeztem el a bet365 regisztráció folyamatát, ami úgy vélem roppant könnyű, mivel csupán egyetlen, magyar nyelvű űrlapot kell kitölteni hozzá.

bet 365 számla nyitása a desktopos oldalon

 • A bet365 regisztráció első lépéseként kattints az „Új számla” szövegű gombra a címlapon.
 • Add meg a nemed, a kereszt- és a vezetékneved, valamint a születési dátumod.
 • Írd be az e-mail-címed és a mobiltelefonszámod.
 • Ha szeretnél promóciós anyagokat kapni, jelöld be a megfelelő checkboxot.
 • Add meg a pontos lakcímed – ehhez használhatod a bet365 weboldalának „Cím keresése” funkcióját.
 • Válassz és írj be egy neked tetsző felhasználónevet, és adj meg egy olyan jelszót, ami megfelel a mai biztonsági követelményeknek.
 • A legalsó szövegmezőben a bet365 bónuszkód karaktereit is meg tudod adni – értelemszerűen a bet365 bónuszkód használata opcionális.
 • Az alul lévő checkboxot jelöld be, de előtte minden olyan hivatalos dokumentumot olvass át, amire virtuálisan rábólintasz a bejelöléssel.
 • Klikkelj rá a bet365 regisztráció feliratú alsó gombra az űrlapon.

bet365 magyar számlaverifikáció – A KYC-ről pár szóban

A bet365 sportfogadás bukméker KYC folyamatán a bet365.com magyar regisztráció után mindenkinek idővel át kell esnie. Nekem is igazolni kellett a személyazonosságom, és a lakcímem. Az előbbihez én a személyigazolványomról készült fotókat míg az utóbbihoz a saját nevemre kiállított közüzemi-számla fotóját nyújtottam be a bet365 bukméker azonítási részlegének. A bet365 verifikáció nagyon gyorsan lezajlott. Tőlem eddig más igazoló okmány fényképének benyújtását, illetve a fizetési mód igazolását nem kérte a bet365 sportfogadás szolgáltató.

Bet365 alternatív link

Manapság, amikor már nincs olyan nagy jelentősége a hagyományos értelembe vett alternatív linkeknek, a bet365 alternatív link témaköre is kezd a múlt ködébe veszni. Pedig az, aki régi motoros, egészen biztosan emlékszik még arra az időszakra, amikor a magyar állami szervek tűzzel-vassal igyekeztek „elűzni” a bet365 bukmékert és minden olyan operátort, amely EU-s, legális engedéllyel rendelkezve volt jelen a magyar piacon. Persze akad sok olyan cég, amely nem vállalta fel a harcot, de szerencsére többen voltak azok, akik felvették a kesztyűt annak tudatában, hogy a magyar szabályozásnak semmi köze az EU-s irányelvekhez. Ezen operátorok közé tartozott a bet365 is, amely ahelyett, hogy veszni hagyta volna a piacot, cserbenhagyva ezzel a bet365 magyar játékosait, tükör oldalakat kreált, amelyek bet365 alternative link révén voltak elérhetők.

Bet365 Alternatív Link

A bet365 egyebek mellett azért is az egyik nagy kedvencem, mert a bet365 magyar nyelven elérhető oldalán gyakorlatilag bármilyen sportra lehet fogadni. És a legszebb az egészben az, hogy a bet365 olyan sportok ligáira is biztosít fogadási lehetőséget, amelyeket máshol nem lehet megtalálni a Magyarországon online egyéb bukmékerek felhozatalában.

Hogy mi a helyzet a bet365 esetében manapság? Nos, ma már nincs szükség bet365 alternatív link használatára. Ennek köszönhetően a bet365 sportfogadás, kaszinó, élő casinó, valamint a póker részleg is bármikor elérhető úgy desktopos, mint mobile platformon bet365 alternative link nélkül. Az alapértelmezett webcímen keresztül tudod te is hozzám hasonlóan elérni a bet365 online sportfogadás és egyéb szekcióit teljes mértékben zökkenőmentesen.

Bet365 sportfogadás

A bet365 egyebek mellett azért is az egyik nagy kedvencem, mert a bet365 magyar nyelven elérhető oldalán gyakorlatilag bármilyen sportra lehet fogadni. És a legszebb az egészben az, hogy a bet365 olyan sportok ligáira is biztosít fogadási lehetőséget, amelyeket máshol nem lehet megtalálni a Magyarországon online egyéb bukmékerek felhozatalában.

Fogadj bármilyen sportra magas oddsokon a bet365 sportfogadás szekciójában

A bet365 sport választékában észrevételem szerint a népszerű csapatsportok dominálnak, mint a labdarúgás, kosárlabda, röplabda, kézilabda, vízilabda, jégkorong, amerikai futball, baseball, rögbi, krikett. Ezek mellett igencsak sok fogadási lehetőséget találtam a bet365 magyarországi weblapján olyan sportokhoz is, mint például a futsal, floorball, gyephoki, kabaddi, tenisz, snooker.

A bet365 sportfogadás bukmékernél a lóverseny és az agárverseny is megfogadható, és gyakorlatilag minden nap események tucatjai érhetők el hozzájuk. De az olyan sportok, mint a tollaslabda, asztalitenisz, ausztrál futball, hurling is sok, pre-match és in-play piacosfogadással vannak jelen a bet365 sport kínálatában. Természetesen a brit bukmékernél a motorsportokra is lehet fogadni – Forma 1, NASCAR, Rally versenyek, motoGP, valamint küzdősportokra, és szinte minden létező e-sportágra is azon kívül, hogy a bet365 a magyar ügyfeleinek még a virtuális és fantasy sportokra, illetve a politikai eseményekre való fogadás lehetőségét is felkínálja a bet365 sportfogadás bukméker.

bet365 minden igényt kielégítő piackínálat

Gondolom, hogy azt nem kell különösebben kifejtenem, mennyire fontos, hogy egy olyan neves bukméker, mint a bet365 kellő mennyiségű fogadási lehetőséget (opciót / sportesemény kimenetelt), illetve online fogadási piacot nyújtson. Hiszen, ha csak középszerű a választék, akkor manapság – a bukmékerek nagy száma miatt – a bet365 magyar játékosai is simán elpártolhatnak. Szerencse, hogy ezt szerintem a cég vezetői is jól tudják, és ennek megfelelően olyan a bet365 piackínálata, ami még a legkényesebb elvárásoknak is megfelel.

A bet365 sportfogadás platformján Egyebek mellett rengeteg pontos eredmény, és részeredmény, pontszám és gólszám szerinti végeredmény, valamint nagyon fokféle hendikepes piacon lehet fogadni online a bet365 sportfogadás szekciójában a legkülönfélébb sportokra. A bet365 az alatta / felette piacok rendkívül széles választékát is nyújtja, aminek köszönhetően még másodligás focimeccsen is elképesztően nagy a piacválaszték. A bet365 a hagyományos piacok mellett ázsiai hendikepesek és hosszú távú fogadás-piacok is szép számban akadnak a bet365 magyarországi oldalán, valamint olyanok is amelyek abszolút sportágspecifikusak.

Bet365 belépés utáni online fogadás

A bet365 hazai weboldalán az online fogadás rendkívül egyszerű. Bet365 bejelentkezés után csak annyit dolgod van – amennyiben van elég pénz az egyenlegeden a fogadáshoz –, hogy például a Sport vagy az Élőben menüpontra kattintasz. Ezt követően az adott aloldalon ki tudod választani a sportágat, bajnokságot, ligát, és magát a sportesemény / sporteseményeket is. A meccsek nevére kattintva – de természetesen csak bet365 belépés után – a rendszer megjeleníti a piacokat, amelyeknél az összes elérhető opció / fogadási kimenetel is léthatóvá válik. Egy kattintás a neked megfelelő bet365 fogadás opcióra, és az egyből fent is lesz a bet365 fogadás szelvényén. Ráadásul a bet365 sportfogadás részlege a single és a gyűjtő fogadás mellett a rendszer fogadások mindegyikét, valamint a banker bet típusú fogadást is támogatja.

Bet365 Belépés

A komplex fogadások összeállításához használhatod a bet365 magyarországi játékosaként a Fogadáskészítő funkciót, amivel a bet365 sportfogadás szekciójában remek, több kimenetelt is tartalmazó összetett fogadásokat lehet készíteni.

Bet365 bónusz és promóciós akciók Magyarországon

Amennyire én tudom, akár már az első bet365 bejelentkezés után igénybe lehet venni a bet365 bukméker nyújtotta üdvözlő ajánlatot, ami új ügyfelek számára érhető el, akik korábban számlát nyitottak bet365 regisztráció révén a magyar nyelvű oldalon. A számlanyitási akciónak a lényege, hogy a bukméker a 100%-os arányban ad fogadási krediteket, amelyek esetében a maximális kreditszám 15 000, viszont akár már 1500 kredittel is belevághatsz a sportfogadási karrieredbe. A befizetésed mértékével arányosan kapod a speciális bet365 krediteket, amiket úgy tudsz felhasználni, ahogy az szóról szóra fel van tüntetve a promóció aktuális leírásában magyar nyelven.

Bet365 Bónusz

Az 15 000 HUF érték bet365 regisztráció bónusz mellett, a magyar nyelvű webhelyen egyéb bet365 bonus akciók is találhatók. Az aktuális bet365 bónusz választékot én a magam részéről teljesen kielégítőnek találtam. Ugyanis az egyik kedvenc sportom a foci, és a bet365 regisztráció bónusz kreditek felhasználhatók focihoz is, ráadásul emellett még 70%-os labdarúgás gyűjtő bónusz akció is van, a hab a tortán pedig a remek bet365 Multisport Gyűjtő Bónusz, aminek az aránya szintén 70%-os. De tudom ajánlani minden bet365 rajongónak a fogadásfokozó és a korai kifizetési promóció kipróbálását is, mivel ezekkel az várható nyereménynél nagyobb összeghez, vagy gyorsabb kifizetésekhez (pl. a csapat 2 gólos vezetésénél) lehet hozzájutni.

Bet365 app

Amennyire én tudom bet365 app szinte minden egyes fő termékéhez elérhető a cégnek. A zászlóshajónak természetesen a Sport bet365 app számít, amely mellett a bet365 casino, valamint a élő osztós bet365 kaszinó termékhez is van különálló bet365 app. Mindezeken kívül az operátor a Magyarországon rendkívül népszerű póker termékéhez is biztosít mobilos bet365 app alapú megoldást.

Bet365 App Letöltés

A bet365 mobile alkalmazások a bet 365 casino és a live dealer / élő osztós bet365 kaszinó esetében észrevételeim szerint a mobilbarát bet365 oldalról tölthetők le. Ugyanezt tudom elmondani az Sport bet365 app letöltés, valamint a póker termékhez készült bet365 app letöltés kapcsán is. Viszont azt meg kell, hogy jegyezzem, hogy a bet365 app letöltés a mobilos oldalról csak Android operációs rendszerű készülékeken megoldott. Részemről az iOS-es bet365 app letöltés kivitelezését csakis az Apple App Store-ból tudtam megoldani.

A bet365 alkalmazások kapcsán az észrevételem annyi, hogy tulajdonképpen mindegyik kicsinyített mása annak a desktopos szekciónak, amit képvisel. A legjobb a bet365 sport app tetszett, mivel nagyon gyorsan ment vele az élő fogadás is. A bet365 alkalmazások közös jellemzője, hogy bizonyos mobilkészülékeken támogatják a biometrikus azonosítás alapon történő bejelentkezést, és beállítás után push üzenetek küldésére is tökéletesen alkalmasak.

Milyen licenccel rendelkezik a bet 365?

A bet365 licencét már a webhely nyújtotta lehetőségek felmérésekor, az első bet365 magyar belépés előtt megtaláltam az oldal lábléc részén. Az online bet365 weboldalán a fogadásszervezési tevékenységet a cég az MGA – Máltai Szerencsejáték-hatóság – által kiadott licenc (MGA/CRP/531/2018) birtokában végezhet. A hivatalos működési engedély mellett az is feltűnt számomra, hogy az online bet365 weboldalon eCOGRA tanúsítványt is találta, sőt még ezen kívül is elég sok meglepetéssel szolgált számomra a bet365 magyarországi webhely.

Mivel mint azt kiderítettem a bet365 operátornak IBIA tagságai is van, és a saját hatáskörén belül minden tőle telhetőt megtesz a játékosainak a védelmében: az oldalon még bet365 magyar belépés előtt is látható, hogy a szerencsejáték tevékenységét bárki korlátozni tudja többféle módon: befizetési limitek beállításával, játékszünet és aktivitási limitek beállításával. Mindezek mellett a bet365 sportfogadás részlegén belül a Súgó mellett, ha a Felelősségteljes játékra kattintasz, akkor a saját szemeddel is láthatod, hogy a bet 365 magyar ügyfelei még az önkitiltás opcióval is élhetnek, ami azt jelenti, hogy egy adott időtartamig nem végezhetnek valódi pénzes fogadási és / vagy szerencsejáték tevékenységet a spotfogadás részlegben a bet365 casino szekcióban, a póker részlegben, sem pedig a live dealeres bet365 kaszinó webhelyrészen.

Bet365 kifizetési lehetőségek – Online bankolási megoldások

Ami a magyarországi bet365 kifizetés menüt illeti, sajnos azt tapasztaltam, hogy egyetlen módon oldható meg mostanság Magyarországon a nyeremények felvétele, azaz a bet365 kifizetés, és ez a bankszámlára történő pénzkivétel, aminél a minimális bet365 kifizetés összeg 11 ezer HUF, de legfeljebb 10 milliót lehet egy adott tranzakció révén kiutalni a bet365 magyar webhelyén keresztül elérhető, az operátornál lévő belső számla-egyenlegedről. Befizetésekor a legkisebb összeg 1500 HUF.

A bet365 sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató sokféle bankolási megoldást nyújt az ügyfeleinek, viszont ezek közül csak párat lehet használni észrevételeim szerint a bet365 casino részlegében vagy a sportfogadás szekcióban – bet365 belépés után. A bankolási megoldások között, amelyeket a bet365 a magyar ügyfelek esetében elfogad megtalálható a:

 • Paysafecard
 • Bank- és hitelkártyás befizetési lehetőség VISA és mastercard típusú kártyákkal (kizárólag hagyományos bankok kártyáit fogadja el az operátor)
 • Normál banki átutalás

A legjobb tudtommal csakis ezen fizetési megoldásokat fogadj el a bet365 a magyarországi tagjai esetében. Hogy ennek mi lehet az oka nem tudom. De kicsit fura, hogy más közép- és kelet-európai országokban lehet például e-tárcákat is használni a bet365 kifizetés menüjén keresztül.

Ami a magyarországi bet365 kifizetés menüt illeti, sajnos azt tapasztaltam, hogy egyetlen módon oldható meg mostanság Magyarországon a nyeremények felvétele, azaz a bet365 kifizetés, és ez a bankszámlára történő pénzkivétel, aminél a minimális bet365 kifizetés összeg 11 ezer HUF, de legfeljebb 10 milliót lehet egy adott tranzakció révén kiutalni a bet365 magyar webhelyén keresztül elérhető, az operátornál lévő belső számla-egyenlegedről. Befizetésekor a legkisebb összeg 1500 HUF.

Bet365 casino – Igényes játékok Top Fejlesztőktől

A bet365 casino részlegét csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a minőségi RNG-s játékokat, mivel jómagam is megtaláltam minden egyes kedvencem a bet365 kaszinó RNG-s szekciójában. A kaszinóhoz ráadásul igen kedvező kezdő bónusz ajánlat is igénybe vehettem, de sok más egyéb szerencsejáték promóció is van a bet365 magyar oldalának casinó szekciójában, amit az operátor ügyfeleként te is kihasználhatsz.

Bet365 Casino Regisztráció

Bet365 kaszinó – Új játékos bónusz

Az új ügyfelek akár 30 000 HUF értékű 100%-os kaszinó bónuszban részesülhetnek, amit a bet365 minden magyar játékosának biztosít – a bet365 regisztrációnak végrehajtása után. A casinó bónusz minimális összege 3000 HUF, 20x-os megjátszási követelmény vonatkozik rá a befizetés és a kapott bónusz összegére értve.

Bet365 magyar kaszinó promóciók

Az operátor egyéb remek kaszinós akciókkal is úgy vettem észre, hogy igyekszik az ügyfelei kedvében járni. Ezek között találhatók olyan promóciók, amik folyamatosan futnak az oldalon, valamint olyan bet365 bonus akciók, amik időszakos jelleggel vannak jelen a promóciók között.

Milyen játékkínálatot nyújt a bet 365 magyar ügyfeleknek?

Kifejezetten érdekelt, hogy magyarországi játékosként milyen RNG-s online kaszinó játékokkal kapcsolódhatok ki a bet365 kaszinójában, ezért jó alaposan körülnéztem ebben a réslegben is. A legtöbb a minőségi top kategóriás video nyerőgépekből van – véleményem szerint – a felhozatalban, de többféle kártyajáték, mint például video poker és blackjack variánsok, valamint baccarat is található a termékpalettán. A játékkínálatban a felsoroltak mellett akadnak még kaparós sorsjegyek, többféle, látványos grafikával rendelkező rulett játék, valamint bingo, lottó és kenó játékok is.

A játékválaszték részét képezik az olyan bet365 casinó játékok is, amelyek speciális dizájnnal és / vagy különleges funkciókkal bírnak. Ezeket az operátor külön kategóriákba besoroltan prezentálja: MEGAWAYS játékok, Jackpotos játékgépek, Bónusz-vásárlás opciós nyerőgépek (Buy Bonus).

Ami a providereket illeti, azt vettem észre, hogy a bet365 csakis a legjobbakkal működik együtt: 1x2 Gaming, Aristocrat, Ash Gaming, Big Time Gaming, Blueprint Gaming, IGT, Quickspin, Playtech, Microgaming stb.

Bet365 élő kaszinó részlege

Az igazán valósághű kaszinó élményben szeretnél részesülni, javaslom, látogass el a bet365 élő casinó részlegébe, ahol kis túlzással élve hegyekben állnak a legjobb bet365 kaszinó játékok élő osztós / élő krupiés változatai. Rulett rajongóként, egyebek mellett az ember olyan változatokkal tudsz játszani, mint a Mega Fire Blaze, Quantum, Age of the God, American, Speed stb. Blackjackből sincs hiány, és olyan kiváló játékélményt nyújtó változatok várnak rád, mint az All Bets, Classic, VIP, Quantum Plus. Póker fanatikusként az élő kaszinóban mindig tudsz játszani olyan élő osztós variánsokkal, mint a Casino Stud, Casino Hold’me, Teen Patti, 3 Card Brag, valamint a Bet on Poker. A baccarat és a Sic Bo is több játék formájában képviseltetve van a bet365 casino élő részlegében. Ráadásul, ha showműsor jellegű játékokkal ütnéd el az időt, itt azt is megteheted!

Bet365 poker – Kiváló játéklehetőség többféle platformon

A bet365 azon kevés online fogadás és szerencsejáték szolgáltatókhoz tartozik, amelyek saját póker termékkel rendelkeznek. Örömmel konstatáltam, hogy nem kell külön bet356 regisztráció ahhoz, hogy használni tudjam a póker szekcióját az operátornak. További pozitívumnak tartom azt is, hogy a bet365 poker böngészőben is használható, így azok számára is elérhető a bet365 poker termékében lévő játékok, akik -hozzám hasonlóan – nem szeretnek desktopos kliens-szoftvert letölteni és telepíteni a számítógépükre. Ugyanakkor a cégnél az alkalmazások kedvelőire is gondoltak, és a desktopos applikáció mellett elérhető natív bet365 poker app iOS-es és Androidos okos telefonokhoz, illetve táblagépekhez.

Bet365 Poker Regisztráció

Ami a bet365 poker promóciókat illetti, én azt vettem észre, hogy 365€ értékben vehető igényben speciális bet365 poker bonus az oldalon. De emellett rendszeresen időközönként vannak – tapasztalataim alapján – a régebben regisztrált ügyfeleknek is különféle típusú bet365 póker promóciók.

Ami a bet365 poker részleg játékkínálatát illeti, azt tapasztaltam, hogy – bár ez kizárólag a személyes véleményem – a bet365 póker kapcsán főként a készpénzes asztalokra fókuszál. A slágerjáték a bet365 poker részlegében természetesen mi is lehetne más, mint a Texas Hold’em. Ehhez a bet365 poker játékhoz biztosított a legtöbb asztal és játéklehetőség is a No Limit Hold’em asztalok esetében a kisebb bankroll-lal rendelkezők már simán le tudnak ülni 1-5€ közötti buy in-es asztalokhoz, amelyeknél a 0.02-0.04-nél kezdődnek a limitek. Amennyire én tapasztaltam a legtöbben az olyan bet365 póker asztaloknál játszanak NLH esetlében, amelyeknél a buy in 15-30€ között mozog, és csak igen kevesen veszik igénybe a bet365 póker high rolleres NLH asztalokat. Amennyiben inkább az Omaha mozgat meg, akkor sincs gond, mert bőséggel akad játéklehetőséged a bet365 poker részlegében Omaha póker rajongóként is.

A normál készpénzes játékok mellett természetesen a speciális változatokat is érdemes szerintem kipróbálni – főleg akkor, ha tényleg ott vagy a szeren többféle póker variánsban. Ebben az esetben szeretném a figyelmedbe ajánlani a bet365 poker részlegében a Twister és Wild Twister játéktípust. A különféle kisebb-nagyobb házi versenyek mellett a bet365 póker szekciójában lehetőség van ticketeket szerezni komoly póker tornákra is – pl. szatellit versenyeken való részvétellel.

Bet365 élő fogadás Live Streaming funkcióval támogatva

Az élő sportfogadás az online sportfogadás szerintem legizgalmasabb módja. Mivel az in-play / live fogadásnál meccsek, sportesemények közben lehet rengeteg piacon fogadásokat tenni, amihez a bet365 weboldalán elképesztő mennyiségű sportesemény biztosított a felhasználók részére napi szinten. Ami engem illet, én főként csapatsportokra szoktam élő fogadás keretében in-play piacokon igazi pénzes téteket tenni, és ha úgy alakul, akkor élek a bet365 cash out funkciójával is. Az élő fogadás részlegnek az esetében azt vettem észre, hogy a piacok mennyisége és a megtehető opciók száma gyakran lényegesen több – bár szerintem ez sportág függő is – mint mondjuk a pre-match / meccsek előtti fogadásoknál. A szorzók ugyanakkor az adott sportesemény alakulása függvényében eléggé gyorsan, akár pillanatok alatt módosulhatnak. Ezért, ha élőben akarsz fogadni a bukmékernél, akkor a bet365 magyar oldalán folyamatosan követned kell az adott – általad kiválasztott sportesemény alakulását.

Szerencsére a bet365 a regisztrált magyar ügyfelei számára biztosítja a sportesemény közvetítés funkciót, amihez sok esetben videó streaming is használható. De, ha ez épp nem elérhető, akkor a Virtuális Pálya / VR-Field révén is lehet online, valós időben követni az adott meccsek, mérkőzés alakulását, és a történések függvényében könnyebben meg lehet szerintem hozni a döntést, hogy például melyik alatta / felett piacot válassza az ember mondjuk egy kosárlabda meccsnél, ahol a összes pontra akar under / over módon fogadni.

Biztonsági megoldások és adatvédelmi kérdések

Amennyire én tudom a bet365 a legújabb titkosítási algoritmusokat használja olyan alkalmakkor, amikor valamilyen pénzügyi tranzakció megy végbe a bukméker online rendszerének és egy adott ügyfél deskopos vagy mobilos eszközének a használata révén. A legmodernebb SSL-alapú titkosításnak köszönhetően szerintem a bet365 rendszere messze az egyik legbiztonságosabb a Magyarországon online bukmékerek között. És én azon a véleményen vagyok, hogy a pénzem ugyanolyan biztonságban van a bet365 szolgáltatónál, mintha egy magyar pénzintézetben tartanám.

Ami pedig a személyes adataimat illeti, egy idő után szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy a bet365 rendszerében az általam megadott adatokat az operátor kőkemény szigorúságú adatvédelmi politikája alapján kezelik. Ezért biztos vagyok benne, hogy bármilyen információt is adtam meg a múltban a cégnek – vagy kell megadnom esetlegesen a jövőben – az a lehető legjobb kezekben van.

Ügyféltámogatási rendszer – Prémiumszintű ügyfélszolgálat

A bet365 magyarországi webhely teljes egészében le van fordítva hazánk anyanyelvére. Ez szerintem azért nagyon fontos, mert így a nyelvtudással nem bíró magyar játékosok is tudják használni a többi között a bet365 Súgó részlegét. Ez gyakorlatilag egy professzionálisan felépített GYIK szekció, ahol a bet365 ügyfelei szinte minden szóba jöhető kérdésükre választ kaphatnak. A Súgóban található egy intuitív bet365 kereső funkció is, amivel a témakörökön belül konkrét dolgokra lehet könnyen rálelni.

Ha a bet365 GYIK részlege nem bizonyulna elégségesnek, akkor én leginkább az online chatet tudom ajánlani, ahol virtuális chat asszisztens is van. De ha a VR chat asszisztens sem tud segíteni, akkor a bet365 magyarországi ügyfélszolgálatos munkatársaira is számíthatsz problémamegoldás kapcsán. A cég munkatársaival emellett online üzenetküldő űrlapon, és e-mail-címen keresztül is fel lehet venni a kapcsolatot. Én mindegyik bet365 ügyfélszolgálat opciót kipróbáltam, és az összeset megfelelőnek találtam a bet365 ügyfékszolgálat terén nyújtott megoldásai közül

Konklúzió

Remélem, hogy sikerült komplex módon összefoglalnom mindazt, amit az évek alatt megtapasztaltam a bet365 kapcsán. Ha igazán jó helyen akarsz fogadni, ahol sok a sport, magasak a szorzók, jók a promóciók és parádés a piackínálat akkor a legjobb helyen jársz. De ez akkor is így van, ha pókerezni, vagy online / élő kaszinózni szeretnél, mivel a bet365 ezen termékei is szerintem átlagon felüliek. A desktopos megoldások mellett ráadásul a bukméker reszponzív oldala is tökéletes felhasználói élményt nyújt, és az is remek dolog, hogy az operátor minden egyes fő termékéhez van külön bet365 alkalmazás. Az egyetlen negatívum, hogy bet365 kifizetés csak bankszánlára lehetséges magyarországi felhasználók esetében.

Gyakori Kérdések

A bet365 legálisan van jelen Magyarországon?

Igen, legálisan van jelen a bet365 Magyarországon.

A bet365 Magyarországon magyar ügyfélszolgálatot is nyújt?

Igen, a bet365 chaten egészen biztosan.

A bet365 oldalán FinTech cégek kártyáival is fizethetek

Én erre a kérdésre azt a választ kaptam a magyar bet365 ügyfélszolgálattól, hogy legyek szíves, de ne használjak se Revolut sem pedig WISE kártyát befizetéshez.