kapubanner for mobile

Poker Magyarország – Legjobb online póker oldalak

Az online poker hazánkban rendkívüli mértékű, folyamatosan növekvő népszerűséggel bír. Ez részben annak köszönhetően, hogy színreléptek a poker online oldalak, aminek eredményeként az igazi pénzes tétekben játszható poker Magyarország területén bárki számára elérhető lett. Cikkünkből megismerheted, hogy melyek a legjobb online póker oldalak, milyen változatai vannak a kártyajátékok királyának, és hogyan zajlanak a magyar poker versenyek. Mindemellett olyan témákat is átveszünk, mint például az online poker magyar törvényi szabályozása, és arra is kitérünk, hogy milyen bónuszok, promóciók jellemzik az online poker játék világát napjainkban.

A Legjobb online póker oldalak listája Magyarországon

bet365🥇 Legjobb online poker oldalJátssz Most!
Unibet🥈 Nagyszerű póker bónuszokJátssz Most!
bwin🥉 Legjobb poker szoftverJátssz Most!
PartyPoker📈 Legjobb rakeJátssz Most!
Betfair🏆 Biztonságos póker teremJátssz Most!


Bet365 Poker

bet365

A Bet365 – amely a La Manche-csatorna mindkét oldalán rekordnépszerűséggel bír – a sportfogadás és casino mellett olyan kiváló póker termékkel is rendelkezik, aminek köszönhetően az operátor a legjobb online poker oldalak közül is toronymagasan kitűnik. A bet365 poker az iPoker Network egyik oszlopos tagja, aminek hála soha nincs „üresjárat” az asztaloknál, és még a leglehetetlenebb időpontokban is bőven akad az ember számára ellenfél. A legtöbb bet365 vélemény a póker kapcsán kitér arra is, hogy a cash game asztalok sokféleségének köszönhetően a high roller játékosok mellett bőséggel akad olyanoknak is játéklehetőség, akik közepes vagy kisebb méretű bankroll-al rendelkeznek.

BET365 POKER REGISZTRÁCIÓ

Az operátor új ügyfeleként, a regisztrációt követően igénybe tudod venni a bet365 póker bónusz ajánlatát, de emellett a későbbiekben számos remek promócióban vehetsz részt, és belevetheted magad az online magyar poker versenyek forgatagába is. A bet365-nél egészen kiváló poker online kliens szoftverrel játszhatsz, amelynek szó szerint nincs párja az online poker játék szolgáltatók világában.

Amennyiben pedig szívesebben játszanál a desktopos böngésződet használva, az online poker oldalak között unikumnak számító operátor ezt a lehetőséget is biztosítja. A hab a tortán pedig az, hogy az operátor az iGaming ágazat egyik legjobb mobile póker applikációját is birtokolja – bet365 poker app. Ez az okostelefonokkal és tábalgépekkel használható mobile app, amely iOS-es és Androidos kivitelben érhető el, remek lehetőséget biztosít számodra, hogy bármikor leülhess egy cash game asztalhoz Texas Holde’em poker játékot tolni, beszállhass egy Sit & Go megmérettetésbe, vagy részt vehess a bet365 póker szekció Twister játékában.

Unibet Poker

unibet

Amikor annak idején a máltai operátor úgy döntött, hogy a saját útját kezdi el járni, elég sok olyan Unibet poker vélemény látott napvilágot, melyek szerint az ötlete – saját magyar online poker termék kifejlesztése és használata – eleve bukásra ítélt. Viszont az elmúlt évek rácáfoltak mindezekre, hiszen az Unibet poker fényesen bebizonyított életképességét, sőt napjainkra az egyik legnépszerűbbnek számít az operátor még a legjobb poker oldalak között is. Az Unibetnél a fő hangsúly a cash game asztalokon van, amik esetében az operátor a két legnépszerűbb online poker játék változatot biztosítja alapból: Texas Hold’em poker és Omaha.

UNIBET POKER REGISZTRÁCIÓ

A sima NL Hold’em és Omaha cash game asztalok mellett szinte bármikor be lehet szállni Sit & Go partikba, és napi rendszerességgel vannak különféle típusú kisebb-nagyobb volumenű versenyek is, amelyeken megfelelő online poker stratégia alkalmazásával játszva, ha nyersz, akkor a pénzdíjak mellett nagy versenyekre szerezhetsz ticeketek. Az Unibet póker bónusz ajánlatok is kifejezetten jók – hűségprogram is elérhető a magyar játékosok számára, ami az online poker oldalak között is igen ütősnek számít.

A Unibetnél is játszható az élő póker böngészős változatban, valamint úgy is, hogy letöltöd a számítógépedre, laptopodra az operátor pókeres kliens szoftverét. Emellett lehetőséged van a mobile alapú játékmódra is az Unibet poker app réén, amit kétféle változatban lehet beszerezni: Android & iOS.

Bwin Pokern

bwin

A megbízhatóságáról hazánkban közismert szerencsejáték-nagyvállalat, az ausztriai székhelyű bwin poker termékkel is rendelkezik, ami a magyar felhasználók számára is elérhető jó ideje, és bombabiztos pozíciót nyújt számára a top online poker oldalak között. Ezért amennyiben érdekel téged is online póker igazi pénzzel, akkor érdemes elfilózni, hogy számlát nyiss az osztrák cégnél, ahol az élő póker különféle változataival játszva csiszolhatod a tudásod, bwin poker bónusz akciókban vehetsz részt, valamint izgalmas versenyekbe kapcsolódhatsz be, amiken komoly díjakat vághatsz zsebre. A legtöbb bwin poker vélemény kifejezetten pozitív kicsengésű, ami annak köszönhető meglátásunk szerint, hogy az operátor rendkívül korrekt módon bánik az ügyfeleivel, folyamatosan minőségi szolgáltatásokat, és remek színvonalú ügyféltámogatást biztosítva számukra.

BWIN POKER REGISZTRÁCIÓ

A bwin kétségtelenül a legjobb online poker oldalak táborát erősíti. A cash game asztalok száma, változatossága kimondottan impozáns, és a bwin-nél nem csak a Texas Hold’em rajongói számára „áll a világ”. Az operátor ráadásul nagyon jó rakeback opciókat kínál, valamint free roll tornákat a Sit & Go versenyek mellett és számos olyan online póker magyar tornát, amiken jegyeket lehet szerezni a Daily Legends és más nagy pókerversenyekre! A bwin-nél természetesen a mobilos megoldásokat sem hanyagolta el az cég fejlesztői gárdája, aminek köszönhetően a poker játékok olyan bwin poker app révén is játszhatók, aminek az Androidos változatát a mobilos oldalról, míg a iOS-eset az Apple App Store-ból tudod pár képernyő koppintással beszerezni. A bwin póker app abszolút felhasználóbarát dizájnnal bír, és stabil mobilnet esetén teljesen flottul megy rajta a rendszerben elérhető online póker játék összes változata.

PartyPokert

PartyPoker"

A PartyPoker az egyik legismertebb „név” a legjobb online poker oldalak között köszönhetően annak, hogy a PartyPoker poker már hosszú évek óta jelen van a világhálón, és elégedett játékosok tízezreit tudhatja maga mögött. Amennyiben olyan operátornál játszanál, amelynek webhelye igazi kincsesbánya, ha komolyan érdekelnek a nagy volumenű magyar poker tornák, akkor bizony könnyen meglehet, hogy a PartyPokernél megtalálod a számításod. Az operátor sokféle cash game alapú játéklehetőséget, Sit & Go versenyeket, valamint számos olyan szatellit versenyt biztosít nap, mint nap, amelyek révén bebocsájtást nyerhetsz az igazán komoly magyar poker versenyek világába.

PARTYPOKER POKER REGISZTRÁCIÓ

Természetesen az online poker oldalak esetében alapnak számító pókeres promóciók és PartyPoker poker bónusz ajánlatok is szép számban várnak, amelyek a regisztrációt követően a szükséges feltételek teljesítése esetén hívhatók le. A desktopos kliens a legtöbb PartyPoker poker vélemény alapján remekül teszi a dolgát. De ugyanezt el tudjuk mondani személyes tapasztalatainkat alapul véve az élő poker játékok futtatásra 100%-ban megfelelő PartyPoker poker app alapú megoldásáról is, ami elérhető Android és iOS operációs rendszerekhez is. A PartyPoker legális online poker szolgáltató, amely az összes szükséges engedéllyel és licenccel is rendelkezik. A fizetési megoldások terén is kifejezetten jó az operátor felhozatal, és az ügyféltámogatás kapcsán is csak csupa-csupa jót tudunk mondani. Mindezek fényében a PartyPoker magyar poker rajongóknak – meglátásunk szerint – nyugodt szívvel ajánlható.

Betfair Poker

betfair

A Betfair poker terméke már több, mint 20 éves múlttal bír, és amióta jelen vannak a legális online póker oldalak hazánkban a Betfair póker mindig is az élmezőnybe tartozott – azaz a legjobb online póker oldalak között volt. A weben fellelhető legtöbb Betfair poker vélemény szerint az operátor teljesen megbízható, amit mi magunk is messzemenően alá tudunk támasztani. Az új ügyfeleknek az iPoker Netwrok égisze alatt működő operátor Befair Poker bónusz ajánlattal is kedveskedik, amit Free Tickets formájában lehet megszerezni.

BETFAIR POKER REGISZTRÁCIÓ

A Betfair élő póker játék terén elég sokféle variánst kínál cash games formában: például No Limit Texas Hold’em, Pot Limit Hold’em, Fixed Limit Hold’em – de ezeken kívül többféle Omaha variánssal is szerencsét lehet próbálni az oldalon, és Betfair Speed online póker játék változatával is jókora nyereményeket lehet szerezni. Természetesen nincs hiány SNG, Twister és egyéb jellegű megmérettetésekből, valamint olyan szatellitekből, amiken elképesztően magas díjazású élő póker tornákra lehet beugrókat elcsípni.


Az online póker oldalak rangsorolási szempontjai Magyarországon

Az online poker oldalak rangsorolásakor szerencsejáték szakértőkből álló csapatunk tagjai több lényeges szempontot is figyelembe vesznek, és mindezek alapján kerül összeállításra a top online póker oldalak listája. A mai világban már abszolút nonszensz, ha egy online poker / élő poker szolgáltató nem rendelkezik érvényes működési engedéllyel. Ezért mindig a licenc megléte a legelső, aminek munkatársainak utána néznek a tesztelés alá vont online poker weboldalak esetében.

Amennyiben a működési engedély teljesen hivatalos – és olyan szabályozó & ellenőrző funkciókat is ellátó szervezett adta ki, amely komoly reputációt mondhat magáénak az online poker világában, akkor az adott online póker szolgáltató sikerrel vette az első „akadályt”, és érdemes arra, hogy közelebbről is szemügyre vegyük az általa nyújtott szolgáltatásokat funkciókat.

Tesztjeink során – azaz az online poker szolgáltatók felmérése alkalmával – olyan egyéb szempontok is figyelembevételre kerülnek, mint például az online poker szoftver / kliens minősége, a mobilos megoldások (reszponzív oldal, amely online poker játék futtatására alkalmas, valamint a pókeres appok megléte. Az online poker oldalak deskopos webhelyeinek kapcsán a legjobb online póker oldalak kiválasztásakor azt is figyelembe vesszük, hogy az adott webszájt / élő póker szekció milyen kialakítású (felhasználóbarát dizájn), mennyire könnyű a navigáció, illetve, hogy megfelelő-e a magyar nyelvű lokalizációja a felhasználói felületnek – mivel ez jelentős mértékben növelheti és – ellenkező esetben – csökkentheti a felhasználó élményt.

A póker játékok kínálata, választéka szintén kulcsfontosságú a top online poker oldalak kiválasztása alkalmával, mivel úgy véljük, hogy a legjobb operátoroknak pontosan azt kell nyújtaniuk, ami iránt a játékosok részéről valós, tényleges igény mutatkozik meg. Az asztalok száma, valamint annak ténye, hogy cash game játékoknál bármilyen méretű bankroll birtokában le lehessen ülni pókerezni – szintén lényeges szempontnak számít meglátásunk szerint. De mindezek mellett az online póker stratégia alkalmazására megfelelő játékváltozatok megléte, valamint a különböző tornák, versenyek (napi, heti, havi stb. gyakoriságúak) is esszenciálisak.

A már említett kiválasztási szempontok mellett értelemszerűen azt is számításba vesszük az online poker oldalak kapcsán, hogy milyen kezdő bónusz ajánlatokkal rukkolnak elő, illetve, hogy milyen élő póker és egyéb promócióik vannak a már meglévő, régebben regisztrált ügyfeleik számára: lojalitás program, VIP tagság stb.

Az online poker és szerencsejáték szabályozása Magyarországon

Az elmúlt években az internetes szerencsejáték, és ezen belül az online poker szabályozásra tett kormányzati radikális kísérletek kudarcba fulladtak. A magyar szerencsejáték-törvényt az EU bírósága hatályon kívül helyezte, mivel a jogalkotó szándéka teljesen nyilvánvaló volt: monopolhelyzet teremtése a magyarországi cégek számára, beleértve az állami szerencsejáték szolgáltatót. Napjainkban a helyzet az, hogy sem az online poker sem a netes szerencsejáték egyéb formái (bingó, lottó, kenó stb.) nincsenek megfelelően szabályozva, az online poker oldalak mindegyikét beleértve.

Emiatt pedig a magyar állami hatóságoknak sincs semmiféle tényleges eszköz a kezükben ahhoz, hogy felelősségre vonhassák az EU-ban, hivatalos működési engedéllyel jelenlévő online póker oldalak operátorait. Mi következik mindebből? Nos, elsősorban az, hogy ha bármilyen online poker szolgáltatónál nyitsz számlát – értve ez alatt legfőképp az általunk is javasolt online póker oldalak egyikét – akkor semmilyen retorzióra nem kell számítanod. Azaz megtarthatod a nyereményeid, és mindössze annyi a teendőd, hogy ha hazákban játszva érted el őket, akkor – elvileg – nyereményadót kell fizetni utánuk, amelynek aktuális mértékéről több hazai hivatalos forrásból is tájékozódhatsz.

Online póker bónuszok és promóciók

Az igazán jó póker online oldalak szinte mindegyike nyújt a mai napig pénzbónuszt, aminek az alapjául rendszerint az első befizetés szolgál. A kezdő bonus az online poker operátorok esetében rendszerint 100%-os arányú szokott lenni, van egy minimális és egy maximális összege, és természetesen a póker bonusz megjátszási követelményei alapján lehet felhasználni. Az ügyfelek lojalitásnak egyik hatékony eszköze az online póker oldalak esetében, hogy például cash game asztaloknál történő játék alkalmával XP (tapasztalati) pontokat adnak, amelyeket összegyűjtve ingyenes jegyeket lehet szerezni komolyabb Texas Hold’em vagy egyéb versenyekre.

Unibet🎁 €200
Bwin🔥 30,000Ft
PartyPoker💰 $600
Betfair💰 €40

Egyes online póker szolgáltatóknál – amelyek rendelkeznek sportfogadás termékkel is – megesik, hogy olyan pókeres promóciók vannak, amelyeknél az a részvétel feltétele, hogy pl. 10€ értékben fogadás kell tenni valamilyen sporteseményre, aminek kimenetelétől függetlenül a felhasználó nagy díjazású legális online póker versenyeken (pl. freeroll tornák) vehet részt. A legjobb póker oldalak cashback és rakeback promócióval is szolgálnak. Az előbb esetében egy adott összeget lehet visszakapni pl. valamilyen bónusz formájában, míg az utóbbinál a cash game asztaloknál befizetett rake egy adott hányadát adja vissza az online póker játék operátor.

Hazai fizetési módok legális online póker oldalaknál

Rendkívüli fontossággal bír, hogy egy legális online póker oldalon többféle fizetési mód is a magyar ügyelek rendelkezésére álljon ahhoz, hogy pénzt tudjanak befizetni az egyenlegükre és nyeremény kifizetéseket tudjanak elvégezni. Ezért szakértőink azt is megvizsgálják, hogy melyek egy adott póker online szolgáltatónál a Magyarországon is elérhető bankolási megoldások, ezeknek vannak-e bármiféle költségei (pl. nyeremények kivételekor egyedi póker szabályok alapján), valamint, hogy milyen minimális és maximális befizetések engedélyezettek a szóban forgó operátornál. Szinte mindenhol – a póker szabályok mellett – az is fel van tűntetve az operátorok webhelyein, hogy milyen bankolási metódusok elfogadottak. Saját tapasztalataink alapján elsődlegesen a következő fizetési módokkal találkozhatsz az online póker oldalak legtöbbjénél.

 • Bankok, pénzintézetek által kibocsájtott hitel- és bankkártyák;
 • Revolut (mastercard, VISA), illetve átutalás, Pay via Bank, hagyományos banki átutalás;
 • Skrill, Skrill 1-Tap, MiFinity, Jeton Wallet, NETELLER, AstroPay, eZeeWallet és egyéb e-tárcák;
 • SOFORT, payesafecard és mobilos fizetés (pl. Apple Pay / Wallet és G-Pay);
 • Kriptopénzes megoldások és kriptos fizetési rendszerek – pl. Biance Pay, tether, ripple, DAI, Bitcoin., BitcoinCash, ethereum stb.

Online poker igazi pénzzel Magyarországon

Ha komolyan érdekel az online póker igazi pénzzel, akkor mostanság már több olyan operátor is találsz – például a top online poker oldalak listánkat használva –, amelynél megéri számlát nyitni. Viszont mielőtt elkezdenéd az igazi pénzes poker játékok valamelyikét, rendkívül fontos, hogy tisztában legyél a póker szabályok mindegyikével. Fontos tudnod, hogy a pókernek nagyon sokféle variánsa, változata létezik, amelyek esetében a szabályok között – és esetenként még a kezek erő sorrendjében is – jelentős eltérések lehetnek. Ezért muszáj, hogy magyar online poker játékosként elvégezd a „házi feladatod”, és ha ez megvan, akkor olyan helyen kezdj el játszani, ahol nagyon alacsony limitekben (pl. 0.01€ - 0.02€ / 2€-4€ buy in mellett) el tudsz kezdeni gyakorolni.

Természetesen fontos a megfelelő online póker stratégia alkalmazása is. Ha abszolút kezdő vagy, olyat érdemes választani, ami lehetővé teszi, hogy folyamatosan tudd építgetni a bankrollod – azaz minél kevesebb kockázatot rejt magában. Kifejezetten ajánlott olyan cash game asztalokon kezdeni a játékot, amelyeknél rendelkezel a buy in összeg legalább 25-30x-osával, és csak akkor lépni tovább (pl. 2-4€ buy in-ről olyan asztalra, ahol a limitek és a buy in is a korábbai kétszeres), ha a bankrollod már valamivel meghaladja a feltétlenül szükséges összeget.

Bár sokan vélekednek úgy a profik közül, hogy az online póker tulajdonképpen olyan, mint a sakk csak éppen kártyalapokkal, ne feledd, alapvetően – bármelyen tudás birtokában is vagy – sok minden múlik a szerencsén, azaz a lapjáráson, ezért soha ne kockáztass többet, mint aminek az esetlegesen elvesztését megengedheted magadnak – legyen szó a legjobb online póker oldalak bármelyikéről.

A Rake és Rakeback magyarázata röviden

Bizonyos alapvető online póker fogalmak – mint a Rake és a Rakeback – meglátásunk szerint tisztázásra szorulnak még azelőtt, hogy kifejtenénk miért vesszük ezeket is figyelembe az online póker operátorok rangsorolásakor. A Rake gyakorlatilag nem más, mint a pókerszolgáltatónak / operátornak az igazi pénzes / cash game parti után járó bevétele, ami rendszerint a top online póker oldalak esetében a pot (kassza) 5%-a szokott lenni. De olyan esetekben a rake lehet akár 10%, vagy ezt meghaladó arányú is a buy-in-re vetítve, ha valamilyen komolyabb verseny (pókeres tournament) részvételről van szó.

A Rakeback – mint ahogyan az angol kifejezés is utal rá – a rake egy adott hányadú visszatérítése, amit az online póker oldalak operátorai szolgáltatnak vissza a játékosoknak. Az online póker Rakeback aránya eléggé változó lehet, mint ahogyan az is, hogy milyen formában történik a visszaadása (pl. ticketek, készpénz stb.), viszont nem szokott alacsonyabb lenni, mint 10%-os, illetve nem szokott magasabb lenni, mint 30%.

Most, hogy ezeket a dolgokat tisztába tettük, már sanszos, hogy megértetted, hogy miért fontos annak is utánajárni, hogy mennyi egy adott online póker oldalon a rake, és a rakeback – mivel annál jobb az „ajánlat”, ha az előbb minél alacsonyabb, míg az utóbbi minél magasabb arányú.

A póker szabályok dióhéjban

Az online póker hagyományos változatainak szabályai nem túl bonyolultak. Az internetes játékot francia kártyával játsszák. Amennyiben a lapok megmutatására kerül sor egy elosztás során, akkor az a játékos nyer, akinek a legerősebb póker keze van. A póker szabályok alapján a kezek erősorrendje (normál esetben a következő):

 • Magas lap (High Card – pl. Ász vagy Király „kicker”);
 • Egy pár (bármilyen két egyforma lap lehet pl. 2 db 2-es va
 • Két pár;
 • Három egyforma lap (3 of a kind – pl. 3 db bubi);
 • Sor /Straight (pl. 3, 4, 5, 6, 7);
 • Flös / Flush (egyforma szimbólumú lapokból 5 db – pl. 5 darab pikk);
 • Full / Full House (3 egyforma lap és egy pár – például 3 db Dáma és egy Ász pár);
 • Póker (4 of a kind – 4 darab egyforma kártyalap – pl. 4 db király);
 • Színsor / Straight Flush (egymás után következő lapok, amelyeknél a szimbólum is egyforma – pl. 5 db pikk szimbólumú 7, 8, 9, 10, J);
 • Royal Flös (az öt legmagasabb értékű kártyalap azonos szimbólummal – pl. treff mintázattal 10, J, Q, K, A).

A legtöbb online póker cash game játékban (Hold’em, Omaha) minden esetben van kötelező tét, mint a kis vak és a nagy vak, amik megadják a pot (kassza) „alapértékét”. A licitáláskor a játékosoknak lehetőségük van passzolásra, dobásra, megadásra és emelésre is (nyitásra olyankor, ha még az adott körben egyik játék sem licitált). A licitkörök száma online póker fajáténként eltérő (a hold’em esetében 4 licitkör van). Az első licitkörre azt követően kerül sor, hogy mindegyik játékos megkapta a két zárt kártyalapját. A további licitkörökre a flopp, és a maradék két kártyalap (közös lapok) kiosztása után kerül sor. Amennyiben egy adott parti a játékmenet során eljut a „mutatásig”, akkor az a játékos nyer, akinél a legerősebb aktuális online póker kéz van

Mobil póker – Android és iOS app változatok

A mobil online póker biztosításához az operátorok szinte mindegyike kétféle megoldást szokott nyújtani. Ezek egyike a minden szerencsejáték szolgáltatónál megtalálható, corss-platformos reszponzív weboldal, amin keresztül böngésző alapon mennek az online póker játék variánsok, illetve az különféle élő póker változatok. A mobilos webszájt mellett a legjobb online poker oldalak olyan speciális alkalmazásokat is biztosítanak az ügyfeleiknek, amelyek kifejezetten a pókerezésre vannak kifejlesztve. Az ilyen típusú natív mobile appok – amelyek iOS és Android változatban érhetők el – a top online poker oldalak mindegyiknél fellelhetők. Az előnyük, hogy gyorsabb játékot tesznek lehetővé, mivel nem függenek a böngészőtől, viszont tény, hogy a telepítésükhöz szükséges némi extra tárhely az adott mobiltelefonon vagy táblagépen.

Online poker játékváltozatok

A következőkben pár mondat erejéig azokat az online póker változatokat vesszük át, amelyek a legnépszerűbbek a magyar póker rajongók körében.

Texas Hold’em

A világszerte igen populáris Texas Hold’em Magyarországon is rendkívül nagy tömegeket vonz. A játékban úgy lehet beszállni egy adott asztalnál, ha a felhasználó kifizeti a buy in-t – ez lehet nagyon alacsony összegű 2-4€, de akár 400€ is. A limitek a buy in-el arányosak, a játékosoknak két zár lapjuk van, a közös lapok száma 5 – azaz összesen 7 lapból kell összetenniük a lehető legerősebb pókerkezet.

Omaha

Ennél a változatnál maximálian 10 játékos játszhat egyidejűleg egy asztalnál. Mindenki 4 lapot kap kézhez. Az Omaha pókerben is van kis és nagy vak tét, és az osztás utáni licitkört floop követi (3 közös lap), majd 1 közös lap (turn), és még 1 közös lap (river). Ha a parti lemegy, akkor az utolsó licitkör végén van a mutatás. Az Omaha egyedi sajátossága, hogy a lehetőségekhez képest legerősebb pókerkéz összehozásához a játékos a kezében lévők közül csak 2 lapot használhat fel.

Stud Poker

A Stud pokernek többféle változata létezik, viszont egyiknél sincsenek közös lapok. A Stud pókernek az esetében a játékosok nyílt és zárt lapokat is kapnak (hogy számszerűleg mennyit, attól függ, hogy melyik variánst játsszák). Ennek a pókerfajtának vannak egyedi sajátosságai is. Például a Caribbean Stud pókernél a felhasználók nem egymás ellenében versengenek, hanem a ház (house) ellen játszanak. A közép-amerikai Mexican Stud Pókernél pedig nem teljes kártyapaklival, hanem joker lapos paklival játszanak a játékosok.

5 Card Draw

A 5 Card Draw pókernél a játékmenet kezdetén az összes játékosnak, aki az adott fordulóan részt kíván venni be kell fizetnie a kötelező ante tétet. A játékmenet során ennél a változatnál 1 lapcsere engedélyezett, és a kézben lévő 5 kártyalapból kell a játékosnak összehozni a legerősebb pókerkezet.

7 Card Stud

A 7 card Stud pókernél minden játékosnak – miután betették az ante betet – 3 lap kerül kiosztásra, amelyek közül 1 nyitott, míg 2 zárt lap. ha mindenki megkapta a lapjait, akkor indulhat a licit, amely során maximálisan 3 licitkör lehet. Ezután további nyílt lapok kerülnek kiosztásra, és minden lapkiosztást licitkör követ. Az utolsó (7-ik lap) zárt. Amennyiben a parti végigmegy, akkor az a játékos nyer, akinek 5 lapból a legerősebb online póker keze van.

Razz

Ennél az online póker változatnál nincsenek vakok (sem kicsi sem nagy), ellenben van kötelező ante bet. A parti kezdetén először minden játékos 3 kártyalapot kap: 1 nyílt lap + 2 zárt lap, amit csak az adott játékos láthat. Ezután licitkörök következnek, amelyek száma legfeljebb 3 lehet. A továbbiakban nyíl lapok kerülnek kiosztásra és a játékosoknak lehetőségük nyílik újabb licitálásokra is. Az utolsó lap (River) zárt. A Razz érdekessége, hogy a parti az nyeri, akinek olyan 5 lapos online poker kombinációt sikerült összehoznia, aminek az értéke a legalacsonyabb az adott partiban.

Horse

A Horse egy világszerte játszott rendkívül népszerű kombinált online póker játék, aminek a lényege, hogy többféle változatból van összeállítva egy adott parti, aminél körönként váltanak játékváltozatot. A Horse esetében a következő online póker játék változatokat használják (komoly volumenű pókerversenyeken is): Hold’em, Omaha, Razz, Stud, Eight or Better.

Baduggi

A Baduggi azon poker játékok közé tartozik, amelyeknél akár 4 lapot is lehet cserélni – esetlegesen még 3 alkalommal is egy adott parti során. A játékmenetben 4 alkalommal van licitkör, és a legvégén az a játékos viszi el a pot-ot, akinek a legerősebb póker keze van.

Online póker versenyek magyar játékosoknak

A legjobb online poker oldalak gyakorlatilag mindegyikénél el tudod érni, hogy idővel részt vehess igen magas pénzdíjazású pókerversenyeken is. De természetesen a pókerverseny kínálat nem merül ki a high roller alapon játszók számára fenntartott versenyekben. Mivel a top online poker oldalak mindegyikénél vannak napi szinten különféle Sit & Go, Twister, Knock Out, Szatellit és egyéb jellegű pókeres versenyek, amelyek díjazása meglehetősen változó – a pár €-os összdíjazása egészen az akár 10 – 20 ezer eurósig. Mindezek mellett – szolgáltatótól és pókerhálózattól függően – éves szinten olyan pókeres tornák is vannak, amelyeken gigászi összegű nyeremények találnak gazdára – ezek kapcsán az a slusszpoén, hogy az ember (némi szerencsével, tudással, és kitartással) „mezei játékosként” is kvalifikálhatja magát a részvételre.

Élő póker

Az élő póker alatt a legjobb poker oldalak cash game és egyéb játékai értendők, amelyekben az online játékosok egymás ellenében mérik össze a tudásukat, illetve teszik próbára a szerencséjüket. De emellett az online casino operátorok live kaszinó szekciójában is elérhető többféle élő poker játék, mint például a Caribbean Stud, Casino Hold’em Bonus, Casino Hold’em, 2 Hand, Bet on Poker, Side Bet City. Az élő póker játékokat Magyarországon – beleértve a kaszinós változatokat is – rendszerint igen nagy érdeklődés kíséri, mivel jókora nyereményeket lehet elérni, ha az ember mellé áll a szerencse.

Az egyik leginkább népszerű változat a „sima” casino Hold’em, aminél a játékos két nyílt lapot kap (a játékos a kaszinós változat esetében a lapokon gyakran több, mint 100 másik játékossal osztozik, és minden esetben a ház ellenében játszik). Az osztó is két lapot kap, viszont mindkét online poker lap zárt – azaz a játékos / játékosok nem láthatják – így az osztó eleve előnyben van. A flop (3 lap kiosztása után) a játékosnak, amennyiben megadta az ante tétet (ez lehet 250 – 1 millió HUF közötti is), lehetősége van elállni a további játéktól, illetve folytatni azt. Az utóbbi esetben az ante tétje duplájával kell az élő póker partit tovább játszania.

A casino hold’em játékban általában lehet partinként bonus-ra is és jackpotra is tétet tenni – az előbbi esetében kisebb, míg az utóbbinál akár gigászi összeg is nyerhető. A partiban összesen a 3 lapos flopp után még 2 lap kerül kiosztásra, amit a mutatás követ. Ekkor dől el, hogy a ház / kaszinó nyer, vagy a játékos. Az online poker oldalak / kaszinók legtöbbje esetében a dealer csak akkor kap kvalifikációt az adott partira, ha legalább 4-es párja vagy erősebb póker keze van.

Ügyféltámogatás

Az ügyféltámogatás alapvető fontosságú szempont az általunk tesztelt legális online póker oldalak esetében. Első körben mindig utána szoktunk járni, hogy az adott póker online szolgáltató webhelyén elérhető, és ha igen, akkor milyen minőségű tudásbázis / súgó a pókerhez (az általános GYIK kérdések és válaszok mellett). Emellett természetesen azt is leellenőrizzük, hogy az online póker magyar kedvelőinek milyen egyéb ügyfélszolgálati elérhetőségek biztosítottak, illetve ezeken milyen a szolgáltatás színvonala: pl. online üzenetküldő űrlap, chates elérhetőség megléte, e-mail-címes ügyféltámogatás – esetlegesen még telefonszámos elérhetőség.

GYIK

Melyek a legbiztonságosabb online póker oldalak?

Érdemes a listánkról választani, amelyen megtalálod az összes 100%-osan biztonságos magyar online póker szolgáltatót.

Legális az online póker Magyarországon?

Igen legális, de az elért pókeres nyeremények adókötelesek.

Hogyan tudom kivenni póker oldalakról a nyereményeim?

Az adott webhelyen, mobil oldalon, vagy online póker app használatával az elérhető kifizetési megoldások egyikét használva.

Játszhatok mobil készülékkel is póker játékokat?

Természetesen. Mobilbarát oldalon is, valamint – ha az adott operátor rendelkezik alkalmazással – akkor pókeres applikáció révén is.