Megjelent: 8 hónapja

129 év után először indul olyan mentőkocsi, ahol két nő teljesít szolgálatot

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán olvasható a hír, mely szerint 1890-óta, most először indul olyan mentőegység a bajbajutottak segítségére, amin két nő teljesít éjszakai szolgálatot.

A közlemény szerint Magda Krisztina gépkocsivezető és Kupeczik Éva mentőápoló minden mentésnél kiválóan teljesít, a traumás sérültek ellátásán át a belgyógyászati esetekig.A hölgyek látványa ugyan kiváltott némi csodálkozást egy-egy helyszínen, a munkában tanúsított összhang azonban mindenkinek például szolgált.

A mentőknél női gépkocsivezetők és ápolók csupán 3 éve dolgozhatnak, mégis ma már az ország egyre több pontján találkozhatunk elhivatott életmentő hölgyekkel, akik nap mint nap bizonyítják rátermettségüket.

https://www.facebook.com/orszagosmentok
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Folytatódhatnak a bértárgyalások a Magyar Postánál

A bérvita a koronavírus miatt szakadt meg tavasszal, a szakszervezetek elnökeit július 1-jére hívták össze. Teljes cikk

Ennyi pénzt szán a kormány a munkahelyek megőrzésére és teremtésére

A vállalkozások számára 2416 milliárd forintnyi kedvezményes hitel- és tőkeforrást teremtenek. Teljes cikk